Yardımsevenler Derneği kuruluş yıldönümünü kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile beraber Türkiye Yardımsevenler Derneği'nin kuruluşunun 87. Tekirdağ Şubesi'nin de 30. Yıldönümü kutlama etkin

GÜNDEM 19.02.2015 18:37:00 0
Yardımsevenler Derneği kuruluş yıldönümünü kutladı

 

DERNEĞİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ’NE KATILDI

Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törende Türkiye Yardımsevenler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Neslihan Gürcanlar ve diğer Yönetim Kurulu üyeleri tarafından çelenk konuldu saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Şube Başkanı Gürcanlar, 1928 yılında kurulan derneğin Atatürk’ün önerileri doğrultusunda ilk günden beri yüce Türk halkının güven ve desteğini alarak çalışmaların devamlılığını sağladığını söyledi. Yardımsevenler Derneği üyeleri Zübeyde Hanım Parkı’na da giderek anıta çiçek bıraktılar. Yardımsevenler Derneği’nin kuruluş yıldönümünü kutlayan Albayrak Derneğin çok hayırlı işler yaptığını söyledi ve buna önayak olan kişilere de teşekkür etti.

 

 

YEMEK JESTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile beraber katıldığı Türkiye Yardımsevenler Derneğinin kuruluşunun 87. Tekirdağ Şubesi’nin de 30. Yıldönümü kutlama programı sonrası  Yardımsevenler Derneği yöneticilerine yemek jesti yaptı. Kadınlara öğle yemeği ikram eden Başkan Albayrak Yardımseven bayanlara destek vereceklerini her türlü çalışmalarında yanında olacaklarını söyledi. 

Marmara Haber