Bu araçtan sağ çıktı

Çerkezköy'de Tepe Emlak Konutları mevkinde bir otomobilin park halindeki bir araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

GÜNDEM 16.02.2015 21:38:00 0
Bu araçtan sağ çıktı

PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI

Kaza önceki gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Cengiz Topel Caddesi üzerinde Tepe Emlak Konutları-İlçe Merkezi istikametinde seyir halinde olan Ayhan Deniz yönetimindeki 59 ZK 810 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde olan 59 TU 736 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle kaldırıma çıkan park halindeki araç, bir ağacın da zarar görmesine neden oldu.  

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Kazada adeta hurdaya dönen otomobilin sürücüsü 30 yaşındaki Ayhan Deniz ağır yaralandı. Yaralıya ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralı Ayhan Deniz, daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, kazayı haber alan Ayhan Deniz’in yakınları da soluğu hastanede aldı.  

YOLA DÖKÜLEN MALZEMELERİ BELEDİYE EKİPLERİ TOPLADI

Otomobilin arkadan çarpması sonucu kaldırıma çıkan kamyonette bulunan hurdalar ise yola savruldu. Yoldaki malzemeler, kaza mahalline gelen Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince toplandı. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yolda, Trafik Polislerince geniş güvenlik önlemleri alındı.  

OTOMOBİLDEN İÇKİ ŞİŞELERİ ÇIKTI

Kazaya karışan otomobil ve kamyonet, olay yerine gelen çekici vasıtası ile yoldan kaldırılarak otoparka çekildi. Park halindeki araca arkadan çarpan otomobildeki boş içki şişeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ