Toplu nikah toplu şölene döndü

Süleymanpaşa Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde düzenlediği 'Toplu Nikah Töreni' ile 24 çifte şölen havasında düğün yaptı!

GÜNDEM 16.02.2015 21:12:00 0
Toplu nikah toplu şölene döndü

Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘Toplu Nikah Şöleni’ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat törene katılarak bir çiftin nikahını kıydı. Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

 

 

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE TOPLU NİKAH

Süleymanpaşa Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlediği Toplu Nikah Şöleni renkli görüntülere sahne olurken, nikahı kıyılan çiftlerin mutluluğu davetlilere yansıdı. Katılımın oldukça yoğun olduğu törende 24 çift dünya evine girdi. 24 çiftin evlendiği tören ışık gösterileriyle tam bir şölene havası ortaya çıktı. Ekrem Eşkinat bir çiftin nikahını kıydı ve çiftlere mutluluklar diledi. Evlenen tüm çiftlere takılarını takan ve nostaljik radyo hediye eden Eşkinat, Can Dündar’ın şiirini de hediye ederek bir ömür birbirlerine okumalarını tavsiye etti. Toplu Nikah Şölenine verdikleri emeklerden dolayı Serkan Kara, Mustafa Özcan ve Hüseyin Aldırmaz’a plaket verildi.

 

 

POP STAR HÜSEYİN ALDIRMAZ SÖYLEDİ DAVETLİLER OYNADI

Yerel medyanın da ilgi gösterdiği nikah şöleninde Romanturka grubu sahne aldı. Romanturka grubunun solisti Mustafa Özcan seslendirdiği şarkılarla davetlileri coşturdu. Ardından Pop Star yarışmasında büyük başarı gösteren Hüseyin Aldırmaz sahne alarak gerek seslendirdiği parçalarla gerekse sahnesiyle gönülleri fethetti. Hüseyin Aldırmaz bu şölende emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Pop Star yarışmasında desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Süleymanpaşa Belediye Başkanım Sayın Ekrem Eşkinat’a teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

 

 

Toplu Nikah Töreni’ne Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da eşi Gülseren Albayrak ile beraber katıldı. Programa Büyükşehir Belediyesi Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, bazı Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Sembolik olarak bir çiftin nikâhını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kıyarken Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu da şahitlik yaptı. Diğer 23 çiftin de evlilik cüzdanlarını Kaymakam Kıcıroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak takdim etti. Yeni çiftlerin toplu dansı güzel bir görüntü oluştururken Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kaymakam Kamil Kıcıroğlu ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat çiftlerle beraber roman havası oynadılar. Güzel organizasyon için Ekrem Eşkinat’a teşekkür eden Kadir Albayrak tüm çiftlere sağlıklı mutlu uzun ömür temennisinde bulundu.