Kaza mı intihar mı?

Kapaklı'da bir binanın 4'üncü katından beton zemine düşen genç kadın ağır yaralandı. Evli ve bir çocuk annesi olduğu öğrenilen kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

GÜNDEM 14.02.2015 19:09:00 0
Kaza mı intihar mı?

EŞİ İŞTE OĞLU KOMŞUDAYDI

Olay Cuma günü 18.00 sıralarında Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi NO 37’de meydanda geldi. İddiaya göre evli ve bir çocuk annesi olan 25 yaşındaki Arzu D. henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 4’üncü katta bulunan evinin balkonundan aşağı düştü. Olay sırasında Arzu D.’nin eşi Hasan D.’nin işte, oğlunun ise komşuda olduğu öğrenildi.

ÖNCE İRMET’E SONRA ŞİFA’YA SEVK EDİLDİ

Arzu D.’yi kanlar içinde yerde gören komşuları durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Arzu D. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaklaşık 1 saat süren muayenesinin ardından Arzu D., önce Özel İrmet Hastanesi’ne daha sonra da Çorlu Şifa Hastanesi’ne sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Psikolojik sorunları olduğu ve ilaç tedavisi gördüğü iddia edilen Arzu D.’nin, ilaç kullanmayı bıraktığı ve evde yalnız başınayken bunalıma girip kendini 4’üncü kattan aşağı atmış olabileceği öne sürülürken, bir diğer iddia ise Arzu D.’nin dengesini kaybederek aşağı düşmüş olabileceği yönünde oldu. Şu anda Çorlu Şifa Hastanesi’nde yoğun bakımda olan Arzu D.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ