Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Berçin defnedildi

Cuma günü Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi'nde Müteahhit Seyfettin Kara'ya ait Esen İnşaat Satış Ofisi'nde çıkan tartışmanın ardından yaşanan kavga sonucu silahla öldürülen Mehme

GÜNDEM 14.02.2015 19:06:00 0
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Berçin defnedildi

KALABALIK BİR CEMAAT KATILDI

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mehmet Berçin için Çerkezköy Merkez Osmanlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze namazına kalabalık bir cemaat katılması dikkat çekti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel,CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, GMKP Mahalle Muhtarı Recep Şahin, MHP Eski İlçe Başkanları Eser Önsel ve Mustafa Ordu, esnaf, iş adamları ile Berçin’in çok sayıda yakını cenaze namazına katıldı.  Cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Berçin’in cenazesi İstasyon mezarlığında toprağa verildi.

 

 

CİNAYETLE İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Bu arada, Mehmet Berçin’e silahla saldırıda bulunduktan sonra oğlu Ersan Kara ile birlikte İstanbul’a kaçtığı belirtilen Seyfettin Kara ile ilgili savcılık ve polis soruşturmasının devam ettiği öğrenildi. Polisin, Seyfettin Kara’yı en kısa sürede yakalamak için çok yönlü araştırma yaptığı belirtildi.