Kaymakam Gürbüz Pınarça'yı ziyaret etti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ilçenin yeni mahallelerinden biri olan Pınarça Mahallesi'ni ziyaret etti. Gürbüz, burada vatandaşları evlerinde ziyaret ederken, okulları dolaştı sorunları yerinde in

GÜNDEM 14.02.2015 18:58:00 0
Kaymakam Gürbüz Pınarça

PINARÇA’DA İNCELEME YAPTI

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, eski köy yeni mahalle Pınarça’da bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. Kaymakam Gürbüz ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde sobadan çıkan yangında evi zarar gören bir vatandaşı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vatandaşla bir süre sohbet eden Kaymakam Gürbüz, sorunlarını dinledi.

OKUL ZİYARET ETTİ

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, beraberindeki kamu görevlileri ile birlikte daha sonra Pınarca İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, burada bazı incelemeler yaptı. Gürbüz, okul ve öğrenciler hakkında öğretmenlerden bilgi alırken, öğretmenlere de başarının artırılması noktasında tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Gürbüz, öğrencilerin başarı durumunda gelecek yıllarda artış olması için öğretmenlerden söz alarak, buradan ayrıldı.

KAHVEDE OTURUP VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, Pınarça ziyaretinde son olarak mahalle kahvesini ziyaret eti. Mahalle kahvesinde bir süre oturup, vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Gürbüz, Pınarça’nın sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla çay içip samimi sohbetlerde bulunan Kaymakam Gürbüz, daha sonra ziyaretini sona erdirdi.

Marmara Haber