ÇTSO'dan iletişim ziyareti

Çerkezköy TSO 4.Meslek Komitesi odalar arası iletişimi güçlendirmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 6.Meslek Komitesi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 12.02.2015 19:10:00 0
ÇTSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 4. Meslek Komitesi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak ve odalar arası iletişimi güçlendirmek amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 6.Meslek Komitesi’ni ziyaret etti.

MESLEK KOMİTELERİ ARASINDA ZİYARET

Çerkezköy’den Çorlu’ya yapılan ziyarete Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 4.Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Şakir Özer, Komite Üyeleri Mehmet Danyeli, Metin Taşdelen, Hayrettin Atay ve Birol Saygın katılırken, ÇTSO heyetini Çorlu TSO 6.Meslek Komite Başkanı Kurtuluş Ay, Başkan Yardımcısı Ramadan Cesur, Çorlu TSO Meclis Başkanı ve Komite Üyesi Metin Akgün, Komite Üyeleri Miraç Çolak, Serkan Ercili ve Eyüp Çatalkaya karşıladı.

BU ZİYARETLER GEÇMİŞTE YOKTU

Ziyaretlerinden nedeniyle Çerkezköy TSO 4.Meslek Komitesine teşekkür eden Çorlu TSO Meclis Başkanı ve 6.Meslek Komite Üyesi Metin Akgün, "Sizleri Odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi. Geçmiş dönemlerde Ticaret ve Sanayi Odaları arasında böylesine bir istişare toplantısına az rastlandığına dikkat çeken Akgün, şunları dedi: “Bu gibi toplantıları daha sık yapmanızı, genç kardeşlerimizin önünü açmanızı ve bölgemizde daha çok çalışmanızı temenni ediyoruz. Odamızı ziyaret ettiğiniz için şahsım ve meclisim adına tekrar teşekkürlerimi sunuyorum"

AMACIMIZ İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRMEK

Ziyarette konuşan Çerkezköy TSO 4.Meslek Komitesi Üyesi Mehmet Danyeli ise kendilerini ağırlayan Çorlu TSO 6.Meslek Komitesi’ne teşekkürlerini iletti. İlk amacın, odalar arası iletişimin güçlenmesi olduğunu dile getiren Danyeli, Trakya Bölgesi’nde faaliyet gösteren tüm odaların bir araya gelmesinin önemine vurgu yaparken, benzer ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.

FİKİR ALIŞVERİŞİ HİZMET KALİTESİNİ ARTIRACAK

Potansiyeli yüksek bir bölgede bulunduklarına işaret eden Danyeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birbirimizden alacağımız fikirlerle üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için sizlerle bir araya gelmek istedik. Bu toplantıları sıklaştırmak, eksikliklerimizi görmemiz ve daha iyi hizmet sunabilmemiz açısından son derece önemlidir. Bizleri ağırladığınız için sizlere şahsım ve ÇTSO adına tekrar teşekkür ederim." 

HEM TİCARET HEM TANIŞMA

Bu tip istişare toplantılarının hem ticaret hacmini genişleteceğini hem de ticaret odaları yönetimlerine yakından tanışma fırsatı sağlayacağını vurgulayan 6.Meslek Komite Başkanı Kurtuluş Ay “Geçen aylarda Kocaeli'nden geldiler. O toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak birbirimizi daha iyi tanıdık. Önümüzdeki aylarda 6. Meslek Komitesi olarak Kocaeli'ne ziyarette bulunarak toplantımızı orada gerçekleştireceğiz" dedi.

YAPILABİLECEK ORTAK ÇALIŞMALAR

Ziyaret sırasında fikir alışverişinde bulunan iki Oda’nın Meslek Komitesi Üyeleri, özellikle Trakya’daki inşaat sektörü için ortak bir bilgi portalı oluşturulması, odaların web sitesinden bu portala ulaşılabilmesi, Oda dergilerinde komşu odaların faaliyetlerine yer verilecek bir bölümün yer alması, Çorlu ve Çerkezköy arasında tüm Trakya’daki odaların paylaşılarak ilgili komitelerin ziyaret edilmesi, akabinde tüm Odaları bir arada toplayacak bir organizasyon düzenlenmesi konuları üzerinde durdu.

Haber / Gökhan TEKER