TREDAŞ'ta yeni müdür atamaları

Tredaş Tekirdağ İşletme Müdürlüğüğü'ne Cemil Engin atanırken, Çorlu İşletme Müdürlüğü'ne ise Çerkezköy İşletme Müdürü Alpay Karaer atandı

GÜNDEM 12.02.2015 09:39:00 0
TREDAŞ

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), 2015 yılı yeni yapılanma çerçevesinde, TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü’ne Cemil Engin, Çorlu İşletme Müdürlüğü’ne ise Alpay Karaer getirildi.
ÇORLU’DAN TEKİRDAĞ’A ATANDI
TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü görevindeyken emekliye ayrılan Turan Avcı’nın yerine Çorlu İşletme Müdürü Cemil Engin getirilirken, Çerkezköy İşletme Müdürü görevinde bulunan Alpay Karaer de Çorlu İşletme Müdürü oldu.
ÇERKEZKÖY BAŞMÜHENDİSLİK OLDU
Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün ise Çorlu’ya bağlanarak Çerkezköy İşletme Başmühendisliği olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceği belirtildi. TREDAŞ’tan yapılana çıklamada, “Şirketimiz Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş., Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illerinde toplam 1 milyona yakın aboneye hizmet vermekte olup; abonelerimize kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek adına özverili bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.”denildi.


Cemil Engin Kimdir?

 


1956 yılında, Kırklareli Merkez Dolhan Köyü doğumlu olup, evli bir kız babasıdır. 1991 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1980-1982 yıllarında Kırklareli Belediyesinin çeşitli birimlerinde çalıştıktan sonra 1991 yılına kadar TEK Kırklareli ve Kocaeli İl Müdürlüklerinde Elektrik teknikeri olarak görev yaptı.
1992-1993 yılları arasında Edirne Keşan Başmühendisi,
1993-1995 yılları arasında TEK Edirne İşletme Bakım Müdürü
1995-2000 yılları arasında TREDAŞ Keşan Şube Müdürü, 2000-2007 yılları arasında TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü’ nde Teknik Şube Müdürlüğü görevlerini takiben halen 2007-2014 arası Çorlu İşletme Müdürlüğü’nde ‘Çorlu İşletme Müdürü’ olarak görev yapmıştır.


Alpay Karaer Kimdir?

 


03 Şubat 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği’nden 1996 yılında mezun oldu.
Sırasıyla AYEDAŞ ’da, Tuzla -İçmeler Fen Mühendisliği, Kartal İşletme Mühendisliği, Pendikİşletme Baş Mühendisliği, MEDAŞ’ da Ereğli İşletme Müdürlüğü, Akşehir İşletme Müdürlüğü, Meram İşletme Müdürlüğü ve Genel Müdür Danışmanlığı yaptı. TREDAŞ’da Stratejik Planlama Müdürlüğü, Operasyonlar Direktörlüğü pozisyonlarında görev yaptı. TREDAŞ ’da SAP-PM projesinde takım lideri görevini üstlendi. Ayrıca AYEDAŞ CBS (Coğrafi Bilgi Sistemi) projesinde de aktif olarak çalıştı.
Marmara Haber