ÇTSO Almanya'ya götürecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 13-17 Nisan 2015 tarihleri arasında Almanya Hannover'de yapılacak olan Hannover Messe 2015 Sanayii ve Endüstri Fuarı'na üyelerini götürecek.

GÜNDEM 10.02.2015 17:57:00 0
ÇTSO Almanya

Almanya’daki fuarla ilgili üyelerine duyuruda bulunan ÇTSO, söz konusu fuarda,  Döküm teknolojileri ve malzemeleri, Metal işleme makinaları ve teknolojileri, Plastik ve seramik malzemeler, Bağlantı sistemleri ve teknolojileri, Dişliler, Rulmanlar, Nano Malzemeler, Mikro Makinalar ve Üretim Sistemleri, Endüstri Robotları, Endüstriyel Makine Parçaları ve Fabrika Otomasyon Sistemleri, Mikro Sistemler Teknolojileri sergileneceğini bildirdi.

BAŞVURULAR 20 MART’TA SONA ERECEK

ÇTSO’dan yapılan açıklamada, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak Hannover Messe 2015 Sanayi ve Endüstri fuarı ziyaret organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Katılımcı sayısı sınırlı olup, müracaatlar başvuru tarihi ve faaliyet konusuna göre değerlendirilecektir.”denildi.

Organizasyona katılmak isteyen ÇTSO üyelerinin ön katılım talep formunu doldurarak en geç 20 Mart 2015 Cuma günü akşam 17.00’a kadar Oda personeli ile irtibata geçmeleri istendi.

ÇTSO Almanya Yurt Dışı İş gezisinin yüzde 50 KOSGEB destekli olduğu, desteğe başvuracak olan firmaların faaliyet konularının fuarın sektörleriyle uyumlu olması gerektiği kaydedildi. Uyumlu olmaması durumunda yüzde 50 KOSGEB desteğinden faydalanamayacağı bildirildi.

Marmara Haber