İmam Hatip yolu ikinci yarı yıla yetiştirildi

Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii'nde bulunan Enesler İmam Hatip Lisesi'nin yolu Çerkezköy Belediyesi tarafından onarılarak, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın ikinci yarısına yetiştirildi

GÜNDEM 9.02.2015 17:52:00 0
İmam Hatip yolu ikinci yarı yıla yetiştirildi

Kış şartları nedeni ile bozulan Enesler İmam Hatip Lisesi’nin bozulan yolu Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından beton ile kaplandı. Ambardere’de bulunan Enesler İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Enesler İmam Hatip Lisesi’nin önündeki yol kış şartları nedeni ile bozulmuştu ve öğrencilerimiz okullarına gidip gelirken sıkıntı çekiyordu.”dedi.

DEMİR BETON YOL YAPILDI

Yapılan yol hakkında bilgi veren Akay, “Okulumuzun yol sorununu çözmek için sömestr tatilini de fırsat bilerek çalışmalara başladık. Öncelikle İmam Hatip Lisesi’nin önündeki altyapı sorununu çözerek, yağmur sularının deşarjı için 105 metretül 200 milimetre çapında 200’lük beton büz döşendi. Döşenen beton büz ile okulun önündeki yağmur sularının deşarjı sağlandı. Ardından ise 7 metre genişliğinde ve 180 metre uzunluğunda demirli beton yol yapıldı” açıklamasını yaptı.

İlk etapta İmam Hatip Lisesi’nin yolunun 180 metrelik bölümün demirli beton yol yapılarak öğrencilerin ve öğretmenlerin çamurdan kurtarıldığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, önümüzdeki günlerde söz konusu bölgede bir miktar daha betonlu demir yol ve altyapı çalışması yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Marmara Haber