Kan bağışına Çerkezköy'deki Ak Partili gençlerden destek

Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Kızılay'a kan bağışı konusunda destek olmak amacıyla, parti binasında kan bağış kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında 40 ünite kan toplandığı

GÜNDEM 9.02.2015 17:48:00 0
Kan bağışına Çerkezköy

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GELENEKSEL HALE GETİRDİ

Ak Partili gençler tarafından geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyası kapsamında Çorlu Kızılay Kan Merkezi’nden gelen ekip, pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında kan topladı. Doktor Serap Keskin, hemşireler Özlem Küçük ve Emine Güler ile görevliler Oya Koçak, Erol Yıldırım ve Sezai Ilıca’dan oluşan Çorlu Kızılay Kan Merkezi ekibi, gün boyunca Ak Partili gönüllülerden yaptıkları testler sonucunda kan topladı.

İLÇE BAŞKANI DA KATILDI

Kan bağış kampanyasına Ak Partili gençler dışında Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve kadın kolları yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, gençlik kolları eski başkanlarından Murat Yaraşır da katıldı. Ak Parti Çerkezköy eski İlçe Başkanı Sait Yazı ve eski yönetim kurulu üyelerinden de kampanyaya destek olanlar, partiye gelerek kan bağışında bulundu. Saat 18.00’a kadar devam eden kampanya kapsamında 52 kişi kan bağışında bulunmak için başvuru yaparken, başvuru yapanların 40’ından kan alındığı bildirildi. 12 kişinin başvurusu ise çeşitli sağlık sorunları nedeniyle kabul edilmediği Kızılay yetkililerince bildirildi.

KAN BAĞIŞ KAMPANYAMIZ DEVAM EDECEK

Daha öncede Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları’nın kan bağış kampanyası düzenlediğini, kendilerinin de belirli aralıklarla bu kampanyayı sürdüreceğini anlatan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, “Kan ihtiyacının karşılanmasında Kızılay çok önemli. Bu nedenle Kızılay’a destek olunması lazım! Bu bir insanlık görevidir. Kan hayati bir ihtiyaçtır, her an herkesin ihtiyacı olabilir” dedi.

Haber / Ahmet Kılavuz