Belediyeden engellilere yardım eli

Kapaklı Belediye Başkanlığı, ilçe sınırları içinde ikamet eden engelli vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Dün de yürüme engelli bir vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

GÜNDEM 6.02.2015 18:14:00 0
Belediyeden engellilere yardım eli

NASIL KULLANILACAĞINI ANLATTI

Her fırsatta tüm insanların birer potansiyel engelli adayı olduğunu dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, son olarak dün saat 10.00’da belediyeyi ziyaret eden Cengiz Örnek’e yardımda bulundu. Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden yürüme engelli Cengiz Örnek’e akülü tekerlekli sandalye hediye eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, daha sonra akülü sandalyenin nasıl kullanılacağı hakkında engelli vatandaşa bilgiler verdi.

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

Kapaklı Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olduklarını söyleyen Başkan İrfan Mandalı, “Elimizden gelen imkanlar doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. Tekerlekli sandalye verdiğimiz vatandaşlarımız yaptığımız beton yollar sayesinde yola çıktıkları zaman istedikleri yere gidebilecekler. Eve bağlı bir şekilde kalmayarak bir nebze sosyalleşme imkanı bulacaklar. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ