Uyan doğalgaz çalışmalarını inceledi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, büyük çabalarla ilçeye kazandırdığı doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan "Kimse merak etmesin. Marmaraereğlisi daha güzel hizmetl

GÜNDEM 6.02.2015 18:10:00 0
Uyan doğalgaz çalışmalarını inceledi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, kazı çalışmalarına başlanan doğalgaz hatlarını yakından incelemek için ekiplerin yürüttüğü çalışma alanlarda incelemelerde bulundu ve şirket mühendislerinden bilgiler aldı. Uzun uğraşlar sonucu doğalgazı ilçeye kazandıran Belediye Başkanı İbrahim Uyan, borular geldikten sonra kazıya başlayan ÇORDAŞ firmasının Bahçelievler Mahallesi'ndeki çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanı Uyan, "Bir süredir doğalgazın gelmesi için çalışmış ve başarıyla bu çalışmayı sonlandırmıştık. Şimdi ise ilçede kazı işlemleri başladı ve doğalgaz ana hat boruları yer altına döşenmeye başlandı. Bizlere destek olan herkesin yapılan hizmetler karşısında memnun olduklarını görebiliyorum. Bu da bize ayrı bir çalışma heyecanı veriyor. Yakında yeni projelerle Marmaraereğlisi'ne yakışan yatırımları da gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız bizlere güvenmeye devam etsinler" dedi.

Marmara Haber