Açık lise kayıtlarında son gün 13 Şubat

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman açık lise kayıtlarının 13 Şubat 2015 tarihinde sona ereceğini bildirdi. Akman, 3-4 Ocak tarihleri arasında yapılan açık lise sınavının sonuÃ?

GÜNDEM 6.02.2015 18:01:00 0
Açık lise kayıtlarında son gün 13 Şubat

BAŞVURULAR 13 ŞUBAT’TA SONA ERİYOR

Yeni kayıtların 2 Şubat tarihinde başladığını,13 Şubat’ta sona ereceğini açıklayan Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman “Açık Liseye  yeni kayıt yaptıracak olan öğrencilerin kayıtlarını bu süreler için de yaptırmaları gerekmektedir. Yeni kayıt yaptırırken öğrencilerimiz tasdikname ve diploma, bir adet fotoğraf, bir adet fotoğraf, 20 TL Halk Bankası, Vakıf Bank ya da Vakıf Bankası’na, 5 TL de Halk Eğitim Merkezine makbuz karşılığında yatırılacaktır” dedi.

AÇIK LİSE KAYIT YENİLEMELERİ 6 MART’TA SONA ERİYOR

Açık Lise kayıt yenilemelerin 16 Şubat’ta başlayacağını, 6 Martta sona ereceğini kaydeden Akman, “Açık Lise’ye yeni kayıt olan ve kayıt yenileyen öğrencilerimiz  30-31 Mayıs tarihinde sınava gireceklerdir. Açık Ortaokul kayıtları ise 24 Kasım tarihinde başlamış olup, 13 Şubat tarihinde ise sona erecektir. Açık Ortaokula kayıt olan ve kayıt yenileyen öğrencilerimiz 22 Mart 2015 tarihinde sınava gireceklerdir.”diye konuştu.

Haber / Gökhan TEKER