Yeni Anaokulu eğitim-öğretime hazır

Hızlı nüfus artışına paralel olarak derslik sayısı ihtiyacının da hızla arttığı Kapaklı'da, İbni Sina İlkokulu'nun arından Kapaklı Belediyesi Anaokulu'da eğitim öğretim

GÜNDEM 6.02.2015 17:59:00 0
Yeni Anaokulu eğitim-öğretime hazır

320 ÖĞRENCİ EĞİTİM ÖĞRETİM GÖREBİLECEK

Kapaklı’da Atatürk Mahallesi Rüzgar Sokak’ta Kapaklı Belediyesi Ortaokulu yanında eğitim öğretim verecek olan 8 derslikli Kapaklı Belediyesi Anaokulu’nun, 2’li eğitim vereceği belirtildi. 160 öğrenci kapasitesi olan okulda 2’li eğitim verileceğinden 320 öğrenci burada rahat bir şekilde eğitim öğretim görebilecek. İlk etapta 2 öğretmen ve 1 müdür kadrosu ile eğitim öğretim verecek olan Kapaklı Belediyesi Anaokulu’na Kurucu Müdür olarak ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sait Beydoğan’ın eşi Serap Beydoğan atandı. Kapaklı Belediyesi Anaokulu’nun 1 milyon 800 bin TL’ye mal olduğu belirtildi.

OKULUMUZ EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bahse konu Anaokulu’nda 48-66 aylık çocuklara okul öncesi eğitim verileceğini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, “Gerek İbni Sina İlkokulumuz, gerekse Kapaklı Belediyesi Anaokulumuz eğitim öğretime hazır. Pazartesi günü İstiklal Marşı’nı okuyup bayrağımızı göndere çekerek eğitim öğretime başlayacağız” dedi. Milli Eğitim Müdürü Nalbant, “Kapaklı’ya yakışır bir Anaokulu oldu” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ