Engellilere sinema dünyasından destek

Sinema ve Televizyon oyuncusu Hamit Kaya Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret ederek bir süre önce tanıştığı dernek yöneticileriyle hasret giderdi.

GÜNDEM 5.02.2015 17:12:00 0
Engellilere sinema dünyasından destek

İSTANBUL’DA TANIŞTIK

Televizyonlarda reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi, Tek Türkiye, Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Aile Mahkemesi, Canım Ailem, Aşk bir hayal, Hanımeli gibi onlarca dizide rol alan sinema ve televizyon oyuncusu Hamit Kaya önceki gün Çerkezköy’e geldi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetim kurulu üyesi Şengül Civan ve Hülya Metin ile İstanbul Sakatlar Derneği’nin etkinliğinde tanıştığını belirten Kaya, “Çerkezköy’e gelmişken değerli dostlarımızı da ziyaret etmek istedim” diye konuştu.

İŞ ADAMLARINI DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRDI

16 yıldır sinema ve televizyon camiasının içerisinde bulunduğunu anlatan oyuncu Hamit Kaya, “Çerkezköy’deki binanızı çok beğendim. Çerkezköy’deki iş adamlarının da engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlı olmalarını istiyorum. 10-16 Mayıs Engelliler haftasında bir etkinlik düzenlediğiniz takdirde sinema dünyasından birçok arkadaşımız ile birlikte etkinliğinize gelip katılabiliriz. Yeter ki davete dilelim.” diye konuştu.

Haber / Ahmet Kılavuz