Kapaklı Belediyesi sünnet başvurularını almaya başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen 'Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni' öncesinde kayıtlar başladığı bildirildi.

GÜNDEM 3.02.2015 20:10:00 0
Kapaklı Belediyesi sünnet başvurularını almaya başladı

13 ŞUBAT’A KADAR KAYIT YAPILACAK

Sünnet şöleni kayıtlarının 2 Şubat Pazartesi günü  başladığını, 13 Şubat Cuma günü mesai bitiminde ise biteceğini açıklayan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dar gelirli ve yoksul ailelerin bu tarihe kadar çocuklarını Belediye'ye getirerek, kayıt yaptırmalarını istedi. Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılacak olan sünnete maddi durumu iyi olmayan aileler başvurabiliyor.

SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Düzenlenecek sünnet şöleni ile Kapaklıdaki yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmayı planladıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Geçtiğimiz yıllarda maddi durumu iyi olmayan birçok ailemizin çocuklarını sünnet ettirdik ve onlar için sünnet şölenleri düzenledik. Bu yılda bunu devam ettiriyoruz. Artık bu şölenimiz geleneksel hale getirdik.Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen ailelerimizin Kapaklı Belediyesi'nde 6. katta bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz’e şahsen müracaat etmelerini ve müracaat sırasında sünnet olacak olan çocuğumuzun kimlik fotokopisi, ikametgâh adresi ve fakirlik belgesini (Muhtarlıklardan) yanlarında bulundurmaları gerekiyor.”açıklamasını yaptı.