Albayrak Ergene'de mahalleleri dolaştı

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek, buradaki belediye çalışmalarını koordine eden ve yatırımlarla ilgili vatandaşları bilgilendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün Ergeneâ€?

GÜNDEM 3.02.2015 20:05:00 0
Albayrak Ergene

SABAH ERKENDEN ERGENE’YE GİTTİ

Ergene ziyaretine sabah saat 06:30’da Pınarbaşı Mahallesi ile başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra sırasıyla Paşaköy, İğneler, Misinli, Ahimehmet, Bakırca ve Karamehmet Mahalleleri’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

VATANDAŞ İSTEKLERİNİ NOT ALDI

Vatandaşları tek tek dinleyerek istek ve beklentilerini not eden Başkan Albayrak, daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve geleceğe yönelik projeler konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin artık çok daha güçlü bir konuma geldiğinin altını çizen Başkan Albayrak, “Artık çok güçlüyüz. Vatandaşlarımızın yaşamaktan gurur duyduğu, mutluluk duyduğu, keyif aldığı bir Tekirdağ için var gücümüzle çalışıyoruz. Hizmet felsefemizin temelini oluşturan insanlarımızın düşünceleri bizim için çok önemli. Bugün Ergene’deyiz. Ergene’nin mahallelerinde vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Şeffaf belediyecilik prensibi ile hareket ediyoruz. Kentimizi halkımızla birlikte yönetiyoruz. Ergene’nin mahalleleri de diğer mahallelerimiz gibi büyükşehir ile birlikte büyüyecek, gelişecek ve değişecek. Tekirdağ halkının hak ettiği yaşam koşullarına erişmesi için geçmişe değil geleceğe bakıyoruz. Bu doğrultuda geliştireceğimiz projeler ve vereceğimiz hizmetlerle Tekirdağ’ı büyüterek modern bir kent haline getireceğiz.”ifadelerini kullandı.

 

 

YENİ BİR BAŞKAN MODELİ YARATMAYA ÇALIŞIYORUM

Albayrak, anlattığı doğrultuda yeni bir başkan modeli yaratmaya çalıştığını belirtirken, “Büyükşehir Belediye Başkanı çalışkan olmalı, güleryüzlü olmalı, dürüst olmalı, devletin malını namusu gibi korumalı, siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm halkı kucaklamalı ve eşit hizmet götürmeli. Ben bunun için gece gündüz ekibimle birlikte çalışıyorum.”dedi.

BU HİZMETLERİ YENİ BAŞKAN MODELİ ORTAYA ÇIKARDI

Yeni bir başkan modeli doğrultusunda gerçekleştirdiği çalışmalarla 11 ilçe 11 okul projesinin ortaya çıktığını dile getiren Albayrak, “Bu doğrultuda çalışarak 24 Milyon TL’lik araç ve iş makinesi alarak makine parkımızı güçlendirdik. 120 kilometrelik sıcak asfalt yapmayı hedefliyoruz bu yıl içerisinde. Artık hizmet etmek için engelimiz de yok bahanemiz de yok” diye konuştu.

Başkan Albayrak köy ziyaretleri sırasında bazı köy yollarında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı ve gerekli çalışmaların yapılması için görevli belediye personeline de talimatlar verdi.

Marmara Haber