Vahşi cinayeti çiftlik çalışanı buldu

Önceki gün öğlen saatlerinde arabasıyla evden çıkan Aykut Birke (25), vahşi bir cinayete kurban gitti! Birke'nin cesedi Kapaklı'da çöplük yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda kolu kesik, başı

GÜNDEM 1.02.2015 15:42:00 0
Vahşi cinayeti çiftlik çalışanı buldu

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPTI

Önceki gün öğlen saatlerinde arabasıyla evden çıkan Aykut Birke’nin ailesi akşam saatlerinde polise giderek kayıp başvurusu yaptı ancak sabah cesedi bulundu. Dün sabah, evden markete alışverişe giden çiftlik çalışanı, ormanlık alanda bir kişinin kanlar içinde yattığını görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri başı ezilmiş ve sağ kolu da dirseğinden kesilmiş olarak bir erkek cesedi buldu. Olay yerinde yapılan araştırmalar sonucunda cesedin Aykut Birke adlı 25 yaşındaki Çerkezköy Öztrak Caddesi’nde ikamet eden gence ait olduğu ortaya çıktı.

FATURADAN İSMİ TESPİT EDİLDİ

Olay yerine giden Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk ve olay yeri inceleme ekipleri bir süre ceset üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin üzerinden Aykut Birke yazan fatura çıktı. Yapılan incelemenin ardından Birke’nin cesedi Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, oradan da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Marmara Haber