Kaymakamlar'dan Medya Mensupları'na nezaket ziyareti

Şarköy Kaymakamı Zekeriye Güney ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, önceki gün Çorlu Medya Mensupları Derneği'ni ziyaret etti

GÜNDEM 30.01.2015 20:23:00 0
Kaymakamlar

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Medya Mensupları Derneği’ni ziyaret ederek, dernek üyeleri ile görüştü. 

GAZETECİLER KAYMAKAMIN MİSAFİRPERVERLİĞİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette konuşan Şarköy Kaymakamı Güney, “Şarköy-Karıştıran yolu belimizi bükse de, vakit oldukça il ve ilçe derneklerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Beraberliğimiz her zaman bakidir” dedi. Daha önce dernek tarafından düzenlenen Şarköy Gezisi’nde Kaymakam Güney ile görüşme fırsatı bulan dernek üyeleri ise, Güney’in kendilerine göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı Mehmet Yirun yaptığı konuşmada “Biz dernek üyelerimizle yaptığımız gezide Şarköy’e hayran kaldık. Özellikle gezme fırsatı bulmuş olduğumuz Kent Müzesi hepimizin takdirini kazandı. Şarköy’e yaptığınız çalışmalardan ve nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi. 

ÇORLU’YA ÖRNEK OLMALI

İlçede yapılan çalışmaların Çorlu’ya da örnek olması gerektiğini belirten Yirun, “Biz farklı bir şehre gittiğimizde ilçemiz adına hediye edebileceğimiz herhangi bir kitapçık, şehrimize ait ürün bulmakta zorlanıyoruz. Bu sebeple yaptığınız çalışmaların Çorlu Belediyesi’ne de örnek olmasını diliyoruz” sözlerini kaydetti. 

DERİ FUARI DÜZENLEYEBİLİRİZ

Düzenlenen ziyarete katılan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak da yaptığı konuşmada “Çorlu ve Ergene, deri sanayi ile meşhur kentler. Bu sebeple ilçelerimizi ülke genelinde tanıtmak maksatlı bir deri fuarı yapılabilir. Böyle bir çalışma yapılırsa destek vermeye hazırız” dedi. Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.