Önce iş lazım ki sonra sıra oynamaya gelsin!

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Tekirdağ'da 12-0 yapan CHP belediyelerin çalışmalarını değerlendirdi.

GÜNDEM 29.01.2015 17:51:00 0
Önce iş lazım ki sonra sıra oynamaya gelsin!

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDILAR

MHP İl Başkanı Enez Kaplan yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında, "30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde göreve gelen CHP'li belediyeler geçtiğimiz 10 aylık hizmet süresinde beklentilerin çok uzağında kalmışlardır. İl Merkezi ve ilçeleriyle tam bir harabe görüntüsü veren Tekirdağ bunu hak etmemektedir. Süleymanpaşa çarşı merkezini toplasanız en fazla 2 kilometrelik alanı kapsar. Buna rağmen tek bir çivi dahi çakılmadığı görülmektedir. Belediye işlerini şarkı türkü ile geçirmeye çalışıyor; varsa yoksa konser, tiyatro... Halkımız oyalandığının tam farkında. Oysa gençler işsiz, ceplerinde kuruş para yok; kız arkadaşını alıp konsere gitmek istese yemek, ulaşım derken en az 100 TL gereklidir. Önce işsizliğe çare bulmak lazım ki sıra oynamaya eğlenmeye gelsin.”

PERŞEMBE’NİN GELİŞİ ÇARŞAMBA’DAN BELLİ OLURMUŞ!

Kaplan sözlerini Çorlu Belediyesi’ne yönelik açıklamalarıyla devam ettirirken, “Çorlu Belediyesinde yolsuzluk iddiaları ayyuka çıkmış.Yerel basından gündemi takip ediyoruz ele avuca sığmayacak iddialar var, bunu ileriki günlerde ayrıca değerlendireceğiz. Hayrabolu, Malkara, Süleymanpaşa çamur deryası, her biri birbirinden farksız durumda. ‘Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli olurmuş.’ deyimini sayın başkanlara hatırlatmak istiyorum. Seçmen önünüze büyük fırsat getirip koymuş. Diyorum ki, koca bir yaz geçti o mevsimlerde en azından seçmeniniz size verdiği desteğe teşekkür anlamında asfaltlama çalışmaları yapılamaz mıydı? Vatandaşsize hizmet etme hakkını tanımıştır; rahatını, konforunu bozmak değil!

10 AY OLDU OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLAMADI

Kaplan sözlerini şöyle tamamladı: “Proje denince bizim aklımıza Silivri'den, Süleymanpaşa'ya, Çorlu'ya, Çerkezköy'e, Kapaklı'ya metro hattı gelir, bu vatandaşımızın en tabii hakkıdır. Bir Tekirdağ Büyükşehir belediyemiz var 10 ay oldu hala İlçelere halk otobüs seferlerini başlatamadı. Köyden ve beldeden dönüşen mahalleleri ise hesaba hiç katmıyoruz, bu gidişle buralara ulaşım hizmetleri ya gelir ya gelmez. Biz MHP olarak seçimden önce verilen bu taahhütlerin takipçisi olup zaman zaman açıklamalarda bulunacağız. Çünkü biz halkın gerçek sesiyiz."

Marmara Haber