CHP'li milletvekili aday adayları yollara düştü!

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Şerafetdin Terzi, CHP Kapaklı İlçe Teşkilatına ziyarette bulunarak, partililerinden destek istedi.

GÜNDEM 28.01.2015 17:32:00 0
CHP

Dün Kapaklı İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Şerafetdin Terzi’yi İlçe Sekreteri Haydar Delikkaya ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşma gerçekleştiren CHP Kapaklı İlçe Sekreteri Haydar Delikkaya “İlçe Başkanımız rahatsızlığından ötürü partide bulunamadı. İlçemize hoş geldiniz. Adaylığınız ise ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Sizi 2011 genel seçimlerinden de tanıyoruz. Parti içindeki siyasi hareketinizi de takip ediyoruz. Partiden kopmadınız ve bu şekilde olmanız bizleri memnun ediyor” diye konuştu.

ÖN SEÇİMDE 8. SIRADA ÇIKMIŞTIM

Partililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Şerafetdin Terzi, “Geçmiş dönemlerden ilçe başkanlığı, meclis üyeliği yapmış alt yapım var. Örgütlere gelmeden bir belediye başkanının yanına gitmeyi de uygun bulmuyorum. 2011 yılında bir yola çıktık. Ön seçimde 39 arkadaşımız ile yarıştık. 50 güne yakın bir çalışma da yeteri kadar alt yapımız olmamıştı. Ancak ön seçimde sekizinci sırada yer aldım. Bu sıralamada Tekirdağ’da bana siyaset yapmayı teşvik etti” dedi.

 

 

12-0 YAPAN TEKİRDAĞ’IN ÖN SEÇİME GİTMESİNİ İSTİYORUM

Büyükşehir seçimleri için beş aday adayı içinden sahaya çıktığını kaydeden Terzi, “2011 yılındaki 50 günlük çalışmamızın üzerine çıkarak Büyükşehir aday adaylığı için dokuz ay çalıştım. Çok güzel bir alt yapı oluşturdum. Tekirdağ’ın sadece 29 köyüne gidemedim. Genel Merkezin takdiri ile bu adaylık Kadir Albayrak’a verildi. Biz partimize hiç küsmedik. Partimiz için çalışmaya devam ettik. Seçimlerde 12-0 yaptığımız için de çok mutlu oldum” dedi.

Milletvekilliği için ön seçim istediğini kaydeden Terzi “12-0 yapan Tekirdağ’ın kesinlikle ön seçime gitmesini istiyorum. Partimize oy verenler ve parti içindekiler bile ön seçim diyorlar. Kontenjansız ön seçim olmasını bile isteyenler de çoktur” diye konuştu.

Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak ön seçimi desteklediklerini belirten İlçe Sekreteri Haydar Delikkaya, “Kapaklı örgütü olarak aynı fikirdeyiz. Tekirdağ’ın kaderi için ön seçimin önemli olduğunu, milletvekilliği seçimlerinde sandığın ve ön seçimin kaçınılmaz olduğunu söylüyoruz. Kapaklı İlçe Teşkilatının da kararı da budur.” diye konuştu.

Haber / Ahmet Kılavuz