Kavşak karıştı!

Dün sabah 08.30 sularında Çerkezköy Yünsa Kaşvağı Mevkii'nde meydana gelen kazada, kavşak araç trafiğine kilitlendi. Sürücülerden birinin yaralandığı kaza sonrası trafik ekipleri, kısa sü

GÜNDEM 28.01.2015 17:31:00 0
Kavşak karıştı!

Yünsa Kavşağı’nda 59 TN 775 plakalı araç ile Çerkezköy’den-Kapaklı istikametine doğru seyir halindeki sürücü Doğan Ayrangöl, yine aynı istikamette 59 TR 330 plakalı aracı ile seyir halindeki sürücü Ender Koçer’e arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç savrulurken, arkadan çarpan 59 TN 775 plakalı araç kaldırıma çıkarak durabildi.

Kaza sonrası sürücülerden Doğan Ayrangöl, kafasından yaralanırken, çevredekilerin yardımıyla sivil bir otomobil ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası Yünsa Kavşağı’nda trafik kilitlenirken, hastaneye kalırılan sürücü Doğan Ayrangöl’ün kullandığı aracın kiralık bir araç olduğu öğrenildi. Kazanın şokunu üzerinden atamayan sürücü Ender Koçer ise, olay yerine gelen trafik ekiplerine, “Nasıl oldu anlamadım! Arkadan vurdu. Aracım ters döndü. Ben aracın baktığı istikametten geliyordum. Allah büyük kazadan korudu. ”diye kazayı anlattı.

Trafik polisleri kısa süre içerisinde kavşaktaki araç geçişini kontrol altına alarak kavşağı trafiğe açtı.