Öğretmen, öğrenci Umre'ye gitti

Okulların yarı yıl tatiline girmesini fırsat bilen bir grup öğretmen, öğrenci ve veli Diyanet İşleri Başkanlığı'nın öğrenci ve veliler için hazırladığı 12 günlük umre yolculuÄ

GÜNDEM 28.01.2015 17:27:00 0
Öğretmen, öğrenci Umre

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Cami önünde umreye gidecek olan öğretmen, öğrenci ve veliler için uğurlama töreni düzenlendi. Çerkezköy’den 30, Saray’dan ise 27 kişinin katıldığı umre ziyareti öncesi düzenlenen uğurlama programına Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’da katıldı. Müftü Tuna, umreye gidecek olanlara hayırlı yolculuklar dileğinde bulunurken,  “Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. Peygamberimizin huzuruna varıp Peygamberimize bizden de selam götürün. Allah hepinize Kabe’yi tavaf etmeyi nasip etsin. Allah vatanımızı ve milletimizi tehlikelerden ve fitnelerden korusun” diye seslendi. 

 

 

Çerkezköy Müftüsü Tuna’nın duaları eşliğinde yola çıkan umreciler, sevdiklerinin ve ailelerinin de dualarını aldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından öğrenci ve veliler için hazırlanan 12 günlük normal umre programı kapsamında kutsal topraklara uğurlanan 57 kişiye Hacı Fahri Zümbül Camii Müezzin-Kayyum’u Ümit Oluç’un rehberlik edeceği bildirildi.

Haber / Menşure KARDEŞ