Narçın, "Hedefimize ilerliyoruz"

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın dün bir basın toplantısı düzenleyerek, yeni transferlerini tanıttı. Sezonun ilk yarı değerlendirmesini de yapan Narçın, yeni transferlerle birlikte ligin

SPOR 28.01.2015 16:59:00 0
Narçın,

1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın dün bir basın toplantısı düzenleyerek, önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp tesislerinde saat 11.00’de düzenlediği haftalık basın konuşan Başkan Narçın, “İlk yarıyı liderin ardından beş puanla bitirdik ancak hedefimizden şaşmadık. Artık puan kaybetme gibi lüksümüz yok! Ara transferde aldığımız bir birinden tecrübeli ve kaliteli oyuncularla kadromuzu çok güçlendirdik. İkinci yarıda belki bir beraberlik alabiliriz bunun dışında tüm maçlardan üç puanla sahadan ayrılacak güçteyiz.1911 Çerkezköyspor Kulübü olarak sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefimiz devam ediyor. Sezon sonunda mutlu sona biz ereceğiz.”dedi.

KADROMUZU 5 OYUNCU TAKVİYESİ İLE GÜÇLENDİRDİK

Başkan Murat Narçın’ın basın toplantısında Antrenör Suat Akdereli, Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Çolakoğlu, Muzaffer Kurt ve yeni transferler Salih İzmir, Kadir Mert Örentepe, Behmen Behlül Seymen, Kazım Gürsel Güraslan ve Volkan Erdoğan’da hazır bulundu. Başkan Narçın konuşmasında şunları kaydetti: “1911 Çerkezköyspopr olarak sezon başında ilk yarıya başlarken hedefimizin şampiyonluk olduğunu belirttik. İlk yarıda bazı olumsuzluklar ve futbolcu eksikliği nedeniyle ilk yarıyı liderin arkasında 5 puan geride kapadık. Bu demek değildirki hedefimizden şaştık. İkinci yarıya çok daha güçlü bir kadro ile başlayacağız. Takım kadromuzu çok çok güçlendirdik. Takımımıza 5 yeni oyuncu transfer ederek kadromuzu güçlendi. Kadromuza aldığımı bu beş oyuncumuzda çok tecrübeli ve her biri üst liglerde oynayan futbolcular. Ben inanıyorum ki yeni transferlerimiz takımı uçuracaklardır. Hiç biri ile maddi yönden bir problem yaşamadık. Her biri sever seve geldiler ve burada başarılı olmak ve başarıyı yakalamak istediklerini söylediler.1911 Çerkezköyspor’un hedefi olan bir kulüp olarak gördükleri için geldiklerini belirttiler.”dedi

İLK YARIDA UFAK TEFEK AKSİLİKLER YAŞADIK

1911 Çerkezköyspor olarak ilk yarı müsabakalarında ufak tefek aksilikler yaşadık ve buna rağmen yinede 19 puan toplamayı başardık. Futbolda her şey yaşanıyor. İşte bizde ilk yarı maçlarında bazı olumsuzluklar yaşadık. Ama ikinci yarı maçlarında olumsuzlukların yaşanmaması için de tedbirimizi aldık ve takım kadromuzu güçlendirdi. Yeni aldığımız oyuncular kendilerini kanıtlamış futbolculardır. Onları transfer etmeden önce teknik heyetimize kadromuzun oyuncu ihtiyacı olup olmadığını var ise kimlerin ve hangi mevkilere alınması gerektiğini konusunda görüş birliği yaptık ve öyle transferi gerçekleştirdik.”dedi.

BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ

İkinci yarı maçlarında başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını da vurgulayan Kulüp Başkan Murat Narçın, “Ben inanıyorum ki, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla birlikte başarıyı birlikte yakalayacağız. Hedefimiz olan şampiyonluğu elde etmek için ikinci yarı maçlarının tümünü alacak güçteyiz. Ancak belki bir beraberlik alabiliriz. Onun dışında kesinlikle olmaz. Kadromuza dahil ettiğimiz beş futbolcumuzun hepsi üst liglerde futbol oynamış futbolcular. Her biri tecrübeli.1911 Çerkezköyspor’u şampiyon yapmak için geldiler. Onların parayla pulla işleri yok. Kendilerine 1911 Çerkezköyspor’u tercih ettikleri, için yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Onlarda artık bizim bir parçamız ve evlatlarımızdır.Onlar nasıl bizim başarılı olmamız için buradaysalar bizlerde onlara her türlü sahip çıkacağız.”dedi.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’UN YENİ TARANSFERLERİ ŞUNLAR

Başkan Murat Narçın Yeni transferleri de şöyle tanıttı: “Salih İzmir (31). Bu futbolcu kardeşimiz forvet oyuncusu ve Yeşilköyspor’da Türkiye Kupası maçlarında, Yenibosnaspor 3. Lig’de 52 maçta, Vefaspor’da 2.Lig’de 48 maçta, Avcılarspor’da, PTT 1. Lig’de 3 maçta, Küçükköyspor ‘da BAL Ligi’nde 64 maçta ve Darnanelspor’la 3.ligde 16 maç oynamış. Kadir Mert Örentepe Defans oyuncusu (21). Oynadığ kulüpler, Güngörenspor, Çerkezköyspor, Sincanspor, Bayrampaşaspor ve Yıldızgücüspor. Behmen Behlül Seymen (26). Ortasaha oyuncusu. Oynadığı kulüpler, Beyköy Belediyespor, Büyükçekmece Belediyespor, Sultangazispor, Bodrumspor, Düzcespor ve Ümraniyespor. Kazım Gürsel Güraslan(26). Orta saha oyuncusu. Oynadığı külüpler Çorluspor 1947, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Tatvan Gençlerbirliği ve Beylerbeyispor. Volkan Erdoğan (33). Defans oyuncusu. Oynadığı kulüpler Esenyurt, Avcılar, Çerkezköyspor, tepecikspor ve Anadolu Üsküdar.”

HİÇ KİMSEYİ DIŞLAMADIK

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli de basın toplantısında şunları konuştu: “İlk yarı maçlarımız birkaç maç dışında iyi geçti. Bizleri yalnız bırakmayan ve devamlı bizleri motive eden Başta Kulüp Başkanımız Murat Narçın olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu ara transferde kadromuza dahil edilen 5 futbolcu ile kadromuz çok daha güçlendi. Bu güne kadar takım içinde hiçbir futbolcuyu dışlamadık ve bundan böylede dışlamayacağız. Bizim her kanattaki futbolcumuza ihtiyacımız var. İlk yarıyı 19 puanla bitirdik. Ama ikinci yarıda inşallah fırtına gibi esecek bir takıma sahipbiz. 1911 Çerkezköyspor ikinci yarıda alacağı galibiyetler ile BAL Ligi’ne çıkacaktır. Bu konuda inancımız tamdır. İkinci yarıya çok iyi hazırlandık. Kimseyi yanıltmayacağız. Bizlere güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Çerkezköy halkına bu sezon şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz.”

YENİ TRANSFERLERDE 1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DA OLMAKTAN MUTLUYUZ

1911 Çerkezköyspor’un ara transferde kadrosuna dahil ettiği yeni futbolcuları Salih İzmir, Kadir Mert Örentepe, Behmen Behlül Seymen, Kazım Gürsel Güraslan ve Volkan Erdoğan’da basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Futbolcular, “1911 Çerkezköyspor’da olmaktan çok mutluyuz. Burada kulübün bir hedefi var. Ortam çok iyi! Herkes başarılı olmak istiyor. Maddi ve manevi acıdan olsun sorun sıfır. İnşallah 1911 Çerkezköyspor’u üst lige çıkaracağız. Biz buraya başarılı olmak için geldik. Bizim için para pul ikinci planda. Bizlere güvenenleri bizlerde mahçup etmeyeceğiz.”diye konuştu.

HEDEFİMİZE CİDDİ ŞEKİLDE İLERLİYORUZ

1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Çolak da bazı açıklamalarda bulundu. Çolak şunları dedi: “İlk yarıdaki lig kadromuz çok kısıtlı değildi ama rekabetin olduğu yerde transferde isteniyor. İnşallah takım içinde bundan böyle forma kapmak için futbolcu kardeşlerimiz çok daha iyi mücadele edecek. Hepsi formayı hak ediyor.1911 Çerkezköyspor olarak hedefimize ciddi şekilde ilerleyeceğiz. Yeni transferlerimiz takımımıza güç katmıştır.Onlarında dediği gibi başarılı olmak için buradadırlar ve başarılı olacaklardır.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN