Kapaklı Fotoğraf Kulübü'nün bu hafta misafiri var

Kapaklı Fotoğraf Kulübü 2. Toplantısı'nda fotoğraf sanatçısı Faik Kaplan'ı konuk edecek

GÜNDEM 27.01.2015 19:26:00 0
Kapaklı Fotoğraf Kulübü

Faik Kaplan 15 fotoğraftan oluşan 'Ölüm Bizi Ayırana Kadar" isimli çocuk gelinler projesi ile Kapaklı Fotoğraf Kulübü’nde sanatseverler ile buluşacak.

29 Ocak Perşembe günü Saat 19.00 'da Kapaklı Belediyesi 5.kat Toplantı salonunda düzenlenecek programa tüm sanatseverler davet edildi. Programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da katılacağı belirtildi.

FAİK KAPLAN KİMDİR?

18 Haziran 1953’te Konya’da doğdu. Konya Mümtaz Koru İlköğretim Okulu’nu bitirdikten sonra iş hayatına atılarak soğutma sektöründe çalışmaya başladı. 1978 yılında ailesiyle birlikte Bursa’ya göç etti ve kardeşleri ile birlikte tecrübeli oldukları bu sektörde iş hayatına atıldılar. Hala bu alanda çalışmaya devam etmektedir. Yaklaşık 15 yıldır fotoğrafla amatör olarak ilgilenen Kaplan, fotoğrafın kendisi için bir tutku haline geldiğini belirtmektedir. İlk kişisel projesi olan “Çocuk Gelinler”, 15 fotoğraf ve bir kısa filmden oluşmaktadır. Bundan sonra da her yıl fotoğraf ve kısa filmden oluşan bir sosyal proje üretmek hedefi bulunmaktadır.

Marmara Haber