Çerkezköy'e yeni otobüs durakları

Çerkezköy Belediyesi'nin tespit ettiği 4 noktaya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yeni otobüs durağı konuldu

GÜNDEM 27.01.2015 19:24:00 0
Çerkezköy

Vatandaşların otobüs durağı taleplerini yerine getirmek için harekete geçen Çerkezköy Belediyesi, 2015 yılı içerisinde koyduğu 20 adet modern otobüs durağının ardından tespit ettiği 4 noktaya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 adet otobüs durağı daha koyuldu.

NERELERE KONULDU?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Namık Kemal Bulvarı Kapalı Spor Salonu’nun olduğu bölgeye 2 adet, Namık Kemal Bulvarı Bahçeli Camii’nin olduğu bölgeye bir adet, Kızılpınar Kahveler Durağı’nın olduğu bölgeye 1 adet, Kızılpınar’ın Çerkezköy girişine 1 adet olmak üzere toplam 5 adet yeni otobüs durağı konulduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda ilçemize yeni otobüs durakları koyuyoruz. Daha önce ilçemizin muhtelif bölgelerine toplam 20 adet yeni otobüs durağı koymuştuk. Son konulan modern duraklar ile bu sayı 25’e çıktı. Oldukça modern ve şık olan otobüs duraklarında vatandaşlarımızın kışın yağmur ve kardan, yazın ise güneş ışının korunacak. Vatandaşa hizmet odaklı Belediyecilik anlayışı çerçevesinde tüm yatırımlarımız vatandaşımızın refah ve mutluluğu için.” dedi.

YENİ DURAKLAR GELECEK

Önümüzdeki günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yeni duraklar alacaklarını ve onların da montajının yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşlarımızdan gelecek talepler doğrultusunda yeni otobüs durakları ilçemizin muhtelif yerlerine konulmaya devam edecek” diye konuştu.

Marmara Haber