Hedefimiz MHP'yi birinci parti çıkarmak

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, yeni parti binasında düzenlediği ilk basın toplantısında genel seçim startı verdi. Haziran ayında yapılacak seçimlerde MHP'nin Kapaklı ve Tekirdağâ€?

GÜNDEM 27.01.2015 19:22:00 0
Hedefimiz MHP

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, gündeme ilişkin açıklamalar yaparken, haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde de başta Kapaklı olmak üzere Tekirdağ’da partisinin birinci olmasını hedeflediklerini söyledi. Çetin, “Bunu başaracak ekiplerimiz mevcut.”diye konuştu.

YENİ PARTİ BİNASINA TAŞINDILAR

Kapaklı MHP İlçe Başkanı Yusuf Çetin, yeni taşındıkları İlçe Binası’nda ilk basın toplantısını düzenledi. İnönü Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:2 Kat:2’de ki yeni yerine taşınan MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Yusuf Çetin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken, önümüzdeki haziran ayında yapılacak genel seçimlerle ilgili olarak da değerlendirme yaptı.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Önceki akşam saat 19.30’da yeni parti binasındaki basın toplantısına MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ile partililer katıldı. Yeni taşındıkları ilçe teşkilatı binasında gündeme dair açıklama yapmak istediklerini kaydeden Başkan Yusuf Çetin 21 Aralık 2014’te yapılan Kapaklı İlçe Kongresi’nin şenlik havasında geçtiğini belirterek sözlerine başladı. Çetin, “İlçe kongremizi yoğun katılımla şenlik havasında geçirdik. Şimdi Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarımıza başladık. MHP olarak 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde hedefimiz, Kapaklı’da ve Tekirdağ’da partimizi birinci parti yapmaktır. Bunu başaracak ekiplerimiz de mevcuttur.”diye konuştu.

TÜRKİYE ETNİK KÖKENLERE BÖLÜNMEYE ÇALIŞILIYOR

Gündeme ilişkin değerlendirmelerle sözlerini sürdüren Yusuf Çetin, “Halkımız her şeyin farkında. Mevcut AKP hükümeti ile bölücülüğe göz yuman ana muhalefet partisi ve mecliste bulunan bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı parti sayesinde, ülke sınırlarımız tekrar çizilmeye çalışılıyor. Tek adı Türk vatandaşı olan halkımız etnik kökenlerine göre ayrıştırılmaya çalışılıyor.”dedi.

17-25 Aralık 2013 yolsuzluk operasyonlarında bakanların ve bakan çocuklarının, dönemin başbakanının oğlunun yaptığı yolsuzluklar, Meclis Genel Kurulu’nda yapılan yüce divan oylamasında ak’lanmış gibi görünse de halkımızın vicdanında yolsuzluk suçlaması ile mahkum edilmişlerdir.”ifadelerini kullandı.

PEYGAMBERİMİZE KİMSE HAKARETE EDEMEZ

Fransa’da geçtiğimiz günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Çetin açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Hiçbir zaman terörü kabul etmedik. Bundan sonrada terörü kabul etmeyeceğiz. Bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyoruz. Ancak şunu da iyi bilsinler ki İslam dini ve Peygamber Efendimiz bizim en kutsalımızdır. Onlara yapılacak hiçbir hakareti de kabul etmeyiz. Bu arada ülkemizde yayın yapan AKİT gazetesi internet sitesinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hareket içeren fotoğraf paylaşılmıştır. Ulu Önderimize yapılan bu hakaret tüm Türk Milleti’ne yapılmış sayılmaktadır. Atatürk ilke ve inkılaplarını tam anlamıyla uygulayan tek siyasi parti olan MHP olarak bunu da kabul etmemiz mümkün değildir.”

Çetin, “AKP hükümeti, ülkemizi ve bölgemizi bataklığa sürüklemiş ve her fırsatta, suçlu kendileri değilmiş gibi davranıp, suçu başkalarının üstüne yıkma gayretindedir. Biz MHP Kapaklı İlçe Yönetimi olarak ülkemizi, girmiş olduğu bataklıktan çıkarmak için ve Kapaklımız’ın hak ettiği hizmeti alabilmesi için olan gücümüz ile çalışıp halkımızın isteklerine kayıtsız kalmayacağımızı bilinmesini istiyoruz.” dedi.

 MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HENÜZ ÇIKMADI

Gazetecilerin, “Haziran ayındaki genel seçimler öncesinde Kapaklı’dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan oldu mu?” sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Çetin “Şu an itibariyle müracaatta bulunan olmadı. Bölgemizde bir doktor arkadaşımız aday adayı olma düşüncesi ile partimize görüşmelere gelmiştir. Alt yapı çalışması yapan arkadaşlarımızın olduğunu biliyoruz. Resmi olarak şubat ayının 10’undan sonra kamu görevinde olanlar istifa edip aday adaylıklarını açıklayacaklar. O dönemden sonra tam olarak aday adayları da belli olmaya başlayacaktır. Kapaklı’dan da birilerin çıkması gerekiyor. Yüz bine yaklaşan bir nüfustan birkaç aday adayının çıkması gerekiyor diye düşünüyoruz.”dedi.

AHMET ÇETİN ADAY OLACAKTIR

Bu arada Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in milletvekili aday adaylığı ile ilgili de açıklamalarda bulunan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin “Ahmet Çetin’ın aday adayı olma niyeti vardır. Duruşu ve kişiliği ile bölgemizden milletvekili olarak çıkması gerekebilir. Ahmet Çetin’in aday adaylığı halen devam ediyor.” dedi.

KADIN KOLLARIMIZA GÜVENİMİZ TAM

Çetin konuşmasının sonunda Kapaklı Kadın Kolları ile ilgili bilgi verdi. Çetin, Kapaklı Kadın Kolları’nın oluşturulduğu ve çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığını belirtirken, “Kadın kollarımızın sürekli aktif olması taraftarıyız. Kadın Kolları Başkanımız Nesrin Küp’e sonuna kadar güveniyoruz. Güzel işler yapacağına inancımız tam.”diye konuştu.

Haber / Ahmet Kılavuz