Kapaklı Fotoğraf Külübü ilk toplantısını yaptı

Sosyal medya üzerinde kurulan Kapaklı Fotoğraf Kulübü ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kapaklı belediye binasının 5.katındaki toplantı salonunda yapılan toplantıya fotoğraf severler yoğun ilgi gÃ?

GÜNDEM 26.01.2015 17:10:00 0
Kapaklı Fotoğraf Külübü ilk toplantısını yaptı

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ 

Toplantıda Kapaklı Fotoğraf Kulübü’nün kuruluş amacını ve faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun detaylarında kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Kulüpte verilecek eğitimlerin tamamının ücretsiz olacağı belirtildi. 

İLK EĞİTİM TEMEL FOTOĞRAFÇILIK OLDU

İlk Eğitimin Temel Fotoğraf Eğimi’nin olacağını belirten kulüp yöneticileri, ilerleyen zamanlarda İleri Fotoğrafçılık Eğitimi, Fotoğraf Düzenleme Eğitimleri’ninde (AdobePhotoshop, AdobeLightroom, AdobeCameraRaw ) verileceğini belirtti. İlk toplantının artından tüm fotoğraf severlerin de toplantılara katılması için, üyelerin görüşleri alınarak ortak bir gün ve zaman belirlendi. Kapaklı Fotoğraf Kulübü her Perşembe Saat 19:00 Kapaklı Belediye Binasının 5. katındaki toplantı salonunda toplanma kararı aldı.

ÜYELİKLER SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN

Kapaklı fotoğraf kulübüne üye olmak için ve gelişmeleri facebook.com/groups/kapaklifk , twitter.com/kapaklifk ve instagram.com/kapaklifk adreslerinden takip edilebileceğini belirten Hakkı Ankul, yakın zamanda web sitesinin de açılacağını ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.

ANADOLU’DA 100 İNSAN YÜZÜ SUNUMU VE MİNİ SERGİ

İlk toplantıda Anadolu’da 100 İnsan Yüzü konulu fotoğraf gösterisi de yapıldı. Kulüp yöneticilerinden Hakkı Ankul tarafından Mini Fotoğraf Sergisi ile Kapaklı Fotoğraf Kulübü’nün ilk toplantısı tamamlandı.

Marmara Haber