TRAKYAKA Çerkezköy'de proje eğitimi verdi

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2015 Yılı Mali Destek Programı başvuru sürecindeki proje eğitimlerini sürdürüyor.

GÜNDEM 26.01.2015 17:00:00 0
TRAKYAKA Çerkezköy

ÇERKEZKÖY’E EĞİTİM YAPILDI

Trakya Kalkınma Ajansı, Çerkezköy’de proje eğitimine başladı. Üç gün sürecek eğitimler Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Proje eğitimi, Trakya Kalkınma Ajansı’ndan Uzman Ali Sinan Sert ve eğitmen Ayça Bağcı nezaretinde başladı.

 

 

PROJE NASIL HAZIRLANIR ÖĞRENECEKLER

Hedef kitlesini kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin oluşturduğu ücretsiz proje hazırlama (proje döngüsü yönetimi) eğitimleri kapsamında katılımcılara 2015 Yılı Mali Destek Programı’na başvuruda bulunabilmek için yardımcı olunuyor. Eğitmen Ayça Bağcı, üç gün sürecek eğitimlerde Kalkınma Ajansı’na sunulacak projelerin kalite ve sayısını artırma amaçlandığını kaydetti. Bağcı, eğitimlerde projenin nasıl hazırlanacağı, ajans desteklerinden yararlanmak için neler yapılabileceği gibi konuların anlatılacağını belirtti. Ayrıca üç gün sürecek Proje Eğitimi’nde uygulama çalışmaları da yapılacak.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın ÇTSO’daki eğitimlerine kar amacı gütmeyen kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler ve KOBİ temsilcilerinden 40 kişilik bir kursiyer grubunun katıldığı belirtildi. Proje eğitimleri çeşitli tarih ve programlar çerçevesinde Trakya’da Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve ilçelerinde devam edecek.

Haber / Abdulhamit ALBEZ