16 YILLIK EŞİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ!

Kapaklı Karaağaç'ta ikamet eden Yaşar U. dün sabah 05.00'da tartıştığı 16 yıllık eşi Saniye U.'yu bıçaklayarak öldürdü! Yaşar U., daha sonra jandarmaya teslim oldu.

GÜNDEM 25.01.2015 17:12:00 0
16 YILLIK EŞİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ!

Kapaklı’nın Karağaç Mahallesi’nde tartıştıkları 16 yıllık eşi Saniye U.’yu bıçaklayarak öldüren Yaşar U., daha sonra jandarmaya teslim oldu. Yaşar U., dün akşam çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İddaya göre önceki akşam eşinin kız kardeşi evlerine gelmesi nedeniyle sabaha kadar oturup daha uyumak için yatak odasına geçerken, saat 05.00 sıralarında eşi ile tartışmaya başlayan Yaşar U., mutfaktan aldığı bıçakla Saniye U.’yu bıçakladı. Saniye U. bıçak darbeleri sonucu olay yerinde yaşamını kaybederken, Yaşar U., evden kaçtı. Bir süre sonra Yaşar U., Çerkezköy Jandarma Karakolu’na giderek eşini öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu. Saniye U.’nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken,  akşam saatlerinde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu tarafından mahkemeye sevk edilen Yaşar U. ise tutuklanarak ceza evine gönderildi. Çiftin 2 çocuğu bulunduğu öğrenildi.

Marmara haber