Öge bu kez misafir ağırladı

Saadet Partisi (SP) Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge'ye hayırlı olsun ziyareti yaptı.

GÜNDEM 25.01.2015 16:27:00 0
Öge bu kez misafir ağırladı

SP’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

Bir süre önce Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na seçilen Abdullah Öge, yönetimi ile birlikte çıktığı tanışma ziyaretlerinin ardından ilk kez misafir ağırladı. Ak Parti İlçe Başkanı Öge ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere önceki akşam SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve yönetimi Ak Parti’ye geldi. Ziyaret sırasında Öge’ye ‘Hayırlı olsun’ diyen Kalyon, “Genel seçimler öncesinde ilçemizde bulunan diğer siyasi partilere ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz haftalarda sizlerde bir ilçe kongresi yaptınız. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Partileri ziyaret etmek gerçekten güzel bir şeydir. Seçim öncesinde bu kardeşliğimizi pekiştirmek için gelmiş bulunmaktayız” dedi.

 

 

SP 20 ŞUBAT’TA İL KONGRESİ’Nİ YAPACAK

Ziyaret sırasında, 20 Şubat’ta Saadet Partisi’nin İl Kongresi’ni gerçekleştireceklerini hatırlatan Çerkezköy İlçe Başkanı Kalyon, kongreye Genel Başkanları Mustafa Kamalak’ın da geleceğini belirtti. Ziyaretten nedeniyle Kalyon ve yönetim kuruluna teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Geldiniz bizleri onurlandırdınız. Sizleri misafir etmekten mutlu olduk. Bizde siyasi partilerimize ziyaretler gerçekleştirdik. İlçe kongrelerimiz tamamlandıktan sonra geçen hafta da il kongresini gerçekleştirdik” dedi.

Haber / Ahmet Kılavuz