MHP Kapaklı Kadın Kolları ilk toplantısını yaptı

Yeni seçilen MHP Kadın Kolları Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı. MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp, başkanlığında toplanan Kadın Kolları yönetimi, haziran

GÜNDEM 25.01.2015 16:26:00 0
MHP Kapaklı Kadın Kolları ilk toplantısını yaptı

HAZİRAN SEÇİMLERİNE HAZIRLIK

Toplantıda konuşan MHP Kadın Kolları Kapaklı İlçe Başkanı Nesrin Küp, “Bu akşam burada toplanmamızın nedeni öncelikle tanışmak, kaynaşmak ve aynı amaç için görüşleri aynı olan bizlerin önerilerini, sorunlarını, düşüncelerini, dinlemek ve sizlerden gelen bilgiler doğrultusunda birlikte program yapmaktır.”diye konuştu.

Önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğunun altını çizen, Kadın Kolları Başkanı Küp, şunları kaydetti:“Bildiğiniz gibi haziran ayında bizim için çok önemli ülkemizin sınırlarının belirleneceği bir seçim geçireceğiz. Topraklarımızı bölmek isteyen bu vatanda yaşayan tek adı Türk vatandaşı olan tüm kardeşlerimizi etnik kökenlerine göre ayırmaya çalışanlar dur demek için MHP’li biz bayanlar Asenalar, kurtuluş savaşında cephede savaşan analarımız bacılarımız gibi gerekirse vatanımızın geleceği için tekrar savaşacağız. Sizlerden isteğim vatanımızın geleceği için omuz omuza verip birlikte hareket etmemiz olacaktır.”

Marmara Haber