Kapaklı'dan anlamlı kampanya

Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye'deki çadır kentlerde yaşayan Suriyeli mülteciler için 'Eşya yardım' kampanyası başlattı. Dernek Başkanı Kadir Arıcı, â€

GÜNDEM 25.01.2015 15:57:00 0
Kapaklı

SURİYELİLER İÇİN GİYİM VE YİYECEK YARDIMI BAŞLATTILAR

Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Adana’da bulunan Suriyeli mültecilere verilmek üzere dernek olarak eşya toplama kampanyası düzenlediklerini bildirdi. Dernek Başkanı Arıcı, “Kendi imkanları ile yaptıkları naylon ve branda karışımı barınaklarda ve olumsuz koşullarda bulunan bu insanlara bir nebze de olsa katkı sağlamak amacı ile evlerimizde bulunan fazla giyim kuşam eşyalarının yanında battaniye, halı, oyuncak, çocuk maması gibi malzemeleri dernek ofisimizde toplayarak ilgili kurumlara ulaşarak ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmak istiyoruz.”dedi.

Dernek Başkanı Arıcı, bu amaçla bağışlanacak eşyaların İnönü Mahallesi Nurlu Sokak Numara 4’te bulunan Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bizzat ulaştırılabileceğini belirtti. Arıcı, irtibat için ayrıca, 0 542 404 81 51 numaralı telefondan kendilerine ulaşılabileceğini kaydetti. Arıcı, dernek tüzüğü gereği fakir, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmenin birinci görevleri olduğunu sözlerine ekledi.

Marmara Haber