Örnek pazarcı ödüllendirildi

Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyelerinden Ahmet Dalgıç'ı örnek davranışları nedeniyle ödüllendirdi. Örnek pazarcı Dalgıç'ın ödülü ise Ã

GÜNDEM 22.01.2015 18:55:00 0
Örnek pazarcı ödüllendirildi

Çerkezköy Pazarcılar ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyesi Ahmet Dalgıç, ‘Örnek pazarcı’ seçilerek ödüllendirildi. 2003 yılından bu yana Çerkezköy’de pazarcılık yapan Ahmet Dalgıç gösterdiği örnek davranışlar, dernek ve meslektaşlarına katkı ve destekleri nedeniyle Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından plaketle ödüllendirildi. Ahmet Dalgıç’a plaketi Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör tarafından verildi. Belediye Başkan Yardımcısı Özgör, “Sizin bu başarınız tüm pazarcı esnafına örnek teşkil edecektir. Bu yönde bundan sonrada yapacağınız çalışmalar ışık tutacaktır. Sizi bu örnek davranışınız nedeniyle tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi.

BİZLERİN ÇALIŞMALARINDA ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ

Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Aydemir, Ahmet Dalgıç için düzenlenen plaket töreninde şunları kaydetti: “2003 yılından bu yana derneğimiz üyesi olan ve üye olduğu yıldan beride dernek çalışmalarımızda her zaman görev alan, son olarak Pazar içindeki mescit yapımında da büyük katkı ve destek sağlayarak örnek bir davranış sergileyen Ahmet Dalgıç’ı dernek yönetimi olarak plaketle ödüllendirmek istedik. Bu günde kendisine plaketi takdim ediyoruz. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın başka bir işi dolayısıyla plaket törenimize katılamayacağını ve kendisini temsilen başkan yardımcımız İmdat Özgör’ün katılacağını bildirdiler. Bu gün bizlerle birlikte olarak bizleri onurlandıran Belediye Başkan Yardımcımız İmdat Özgör’e de katılımları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ahmet Dalgıç’ın örnek davranışları tüm Pazar esnafımıza örnek teşkil edeceğini umuyor ve bu örnek davranışlarının devamını diliyorum. Ayrıca kendisini kutluyorum.”

ÖRNEK ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Ahmet Dalgıç’a plaketini veren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ise programda şunları kaydetti: “Günümüzde örnek davranış sergileyen insanlar çevresine ve bulundukları meslek guruplarının da başarılı olmasını sağlamaktadır. Edindiğim bilgiye göre sayın Ahmet Dalgıç gerçekten çok güzel ve örnek davranışlar sergilemiş. Bu durum pazarcı esnafı acısından da önemli olduğunu göstermiştir. Ahmet Dalgıç’ın Dernek çalışmalarına ve kendi esnafına katkı sağlaması ise çok güzel ve anlamı büyük bir hareket. Bu nedenle kendisini tebrik ediyor, bu örnek çalışmalarının devamını diliyorum.”

ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMEMDEN ÇOK MUTLU OLDUM

Örnek pazarcı seçilen Ahmet Dalgıç ise duygularını şöyle dile getirdi: “Derneğimiz tarafından ödüle layık görülmem inanın beni çok mutlu etti.Şunu özellikle belirtmek istiyorum.Ben derneğimizin çalışmalarına yaptığım katkı ve destekleri kesinlikle ödül almak için yapmadım. Dernek yönetimimizin ve Başkan Yardımcımızın teveccühleri beni bir o kadar daha mutlu etti. Ben dernek üyesi bir pazarcı esnafı olarak üzerime düşeni yaptım. Beni ödüllendiren derneğimize ve plaketi veren Belediye Başkan Yardımcımız İmdat Özgör’e teşekkür ediyorum. Bu plaketi sayın Başkan Yardımcımız İmdat Özgör’ün elinden aldığım içinde ayrıca mutlu oldum. Bundan böylede örnek davranışlarım devam edecek. Bu konuda bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Dernek yönetimimiz başta olmak üzere tüm dernek üyesi Pazar esnafımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum.”

Çerkezköy Kapalı Halk Pazar’ı içerisinde faaliyet gösteren Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yapılan ödül törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Aydemir, Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Terzi ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile bazı pazar esnafı katıldı.

Haber/Seyit SÜREN