Ceza hukukçusuyum, hırsızlardan hesap soracağım!

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Ali İhsan Erdağ, aday adaylığı sürecinde hiçbir aday adayı ile kavga etmeyeceğini belirterek, "Benim kavgam çalıp çırpanlarla. Ceza hukukçusu kimliği

GÜNDEM 22.01.2015 17:55:00 0
Ceza hukukçusuyum, hırsızlardan hesap soracağım!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr. Ali İhsan Erdağ Çerkezköy’de gazetecilerle bir araya geldi. Etbeyi Izgara Restaurant’ta basın mensupları ve partilileri ile birlikte kahvaltı yapan Erdağ, “Benim aday adaylarıyla asla kavgam olmayacak. Ben ve ailem Atatürk ilkelerine bağlı insanlarız. Ülkemin insanının her koşulda rahat etmesini istiyorum. Ben bozuk düzene hesap sormaya geleceğim. Ceza hukukçuyum. Hırsızlardan hesap soracağım.”dedi.

ÖZGEÇMİŞİNİ ANLATTI

CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Ali İhsan Erdağ’ın basın ve partililere verdiği kahvaltı programında kendi gibi hukukçu olan eşi Şeyda Erdağ, kardeşi  Fethi Erdağ, yakın akrabaları, önümüzdeki günlerde CHP Tekirdağ Milletvekilliği için aday adaylıklarını açıklamaları beklenen Metin Dönmez, Ayhan Duran, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve ilçe yönetimi,CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve kadın kolları üyeleri,CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve ilçe gençlik kolları üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Erdağ, konuşmasına öz geçmişini anlatarak başladı ve kendini tanıttı. Erdağ, “21.09.1970 Tekirdağ Barbaros doğumluyum. İlkokulu  Barbaros’ta bitirdim. Sonra Kepirtepe Öğretmen Lisesi’nde okudum. Lise’den mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gördüm. Daha sonrada Almanya Heıdelberg Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde master ve doktora yaptım. Adli Yargı Hakim adayı ve Ceza Hukuku ve Ceza Muhakemesi Hukuku Öğretim Üyesi olarak çalıştım. Almanca, İngilizce ve Latince bilmekteyim. 500’ün üzerinde ulusal-uluslararası bilimsel toplantıda bildiri ve 20 bilimsel makale, üç bilimsel kitabım ile 15 bilimsel tez danışmanlığım bulunmaktadır.”dedi.

 

 

BİZ CHP’Yİ İKTİDAR YAPMAYA GELİYORUZ

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Ali İhsan Erdağ,  konuşmasına şöyle devam etti. “Sevgili dostlar benim aday adaylığım olduğu yerde kavga ve sıkıntı asla olmaz. Benim Tekirdağ ile sıkıntım yok. Benim zaten Tekirdağ’da yüzde yetmiş oyum var. Ben Anadolu’yu kazanacağım! Ben bu partinin iktidar olmasında asker olmaya geldim.”diye konuştu.

BOZUK DÜZENDEN ÇALIP ÇIRPANLARDAN HESAP SORMAYA GELİYORUM

CHP Tekirdağ Millletvekili Aday Adayı Doç Dr. Ali İhsan Erdağ, hesap sormaya geleceğini belirterek, “Şunu özellikle belirtmek istiyorum.25 yıldır ceza hukukçusuyum. Ben bozuk düzenden, çalıp çırpanlardan hesap sormaya geliyorum. CHP iktidarında ceza hukukçusu kimliğimle çalıp çırpandan hesap soracağım. 1923’ü içlerine sindiremeyenler 2023’te iktidar olmayı hayal edemezler. Benim sertliğim hırsızlaradır. Benim kızgınlığım çalıp çırpanlaradır. Benim kızgınlığım tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenleredir.”ifadelerini kullandı.

 

 

RAHŞAN HANIM DEDİĞİM DÜNYALAR GÜZELİ EŞİM BENİM EN BÜYÜK DESTEKÇİM

Doç. Dr. Ali İhsan Erdağ, konuşması süresince yanında duran eşini işaret ederek şunları kaydetti: “Cumhuriyet kokan kadınlarımız. Geleceğimiz olan gençlerimiz, Atatürk ilkelerine sonuna kadar bağlı değerli büyüklerim, ablalarım, kardeşlerim. Artık birlik olma zamanıdır. Benim en büyük destekçim benim gibi hukukçu olan  ve kendisine Rahşan Hanım dediğim dünyalar güzeli eşim Şeyda Erdağ’dır. Eşim her zaman benim en büyük destekçimdir. Böyle bir eşim olduğu için kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Biz Türk örf ve adetlerine uyan insanlarız. Bu gece şaşaalı bir otelde kalmayacağım bu gece Çerkezköy’ün bir köyünde bir köy evinde bir çobanın evinde kalacağım ve sabahta onun ailesiyle birlikte kahvaltı yapacağız.”dedi.

 AKP SUÇLULARI YÜCE DİVANA GÖNDERMEYEREK HALKIN VİCDANINI YARALADI

Programda bir konuşmada CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk yaptı. Öztürk, “Partimiz iktidar olma yolunda hızla çalışmalarını sürdürmektedir. Yerel seçimlerde aday adaylarının sandıkta başarılı olduğunu gördük. Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler’de de başarılı olacağız.Türkiye’nin durumu ortada. AKP suçluları Yüce Divan’a göndermeyerek halkın vicdanını yaraladı.Bunların hesabı genel seçimlerde sorulacak.CHP iktidarında yolsuzlukların bulunmadığı bir meclis olacaktır.Partimizin milletvekili aday adaylarına çıktıkları bu demokrasi yarışında başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Haber/Seyit SÜREN