Konserin adı kış anlamı büyük!

Gülerçin Koleji öğrencilerinin enstrüman kullanıp, şarkı ve türkülerle sahne aldığı 'Bir kış konseri' adlı program anlamlı bir amaca hizmet etti. Öğrenciler bu konseri bir kız ço

GÜNDEM 20.01.2015 15:05:00 0
Konserin adı kış anlamı büyük!

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji öğrencileri düzenledikleri ‘Bir Kış Konseri’ adlı programla hayırseverliklerini de gösterdi. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği programda öğrenciler verdikleri konserle herkesi büyülerken, esasında amaçlarının gözleri görmeyen bır kız çocuğuna yardım etmek olduğunu açıklamaları, programı daha da anlamlı kıldı.

BİR IŞIKTA SİZ TUTUN

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin öğrencilerin verdiği konser öncesi gözleri görmeyen İlayda adındaki bir kız çocuğunun ameliyatı için velilere maddi yardım çağrısında bulundu. Sezgin, “Okulumuzun  öğrencilerinin düzenlediği  Bir kış Konseri programına  hoş geldiniz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Programda öğrencilerimiz  bu akşam sizlere güzel bir program sunacaktır. Özellikle şunu belirtmek istiyorum.Gözleri görmeyen İlayda adlı bir kızımız var. Gözlerinin açılması için 24 bin liraya ihtiyaç var.7 bin lirasını öğrencilerimiz temin etmişler. Bizde okul olarak öğretmenler arasında biraz katkı sağladık. Bu akşam İlayda kızımızın gözlerinin açılması için bir yardım kampanyası düzenledik siz değerli velilerimizden bu kampanyaya katkıda bulunmanızı istiyoruz. Vereceğiniz destek İlayda’nın görmesi için büyük katkı sağlamış olacak. Bu nedenle kampanyaya katılarak katkı sağlamanızı bekliyoruz.” dedi.

 

 

ÖĞRENCİLERİN PROGRAMI BEĞENİLDİ

Konserde sahne alan öğrenciler gerek çeşitli enstrumanları  ustalıkla çalmaları gerek ise tek ve koro halinde okudukları şarkı ve türküler veli ve davetlilerden büyük beğeni topladı, alkış aldı. İki bölüm halinde sunulan programda Gülerçin Koleji Müzik öğretmeni Gülben Kıyıcıoğlu, eşliğinde hazırlanan programda yer alan tüm öğrencilerin sahne performansları da takdir gördü. Programda şarkı söyleyen Gülerçin Koleji Ana Okulu öğrencilerinden 4 yaşındaki Zeynep Tan’da geçenin en çok ilgi gören minik sanatçısı oldu.Yaşının küçük olmasına rağmen büyük bir ustalıkla heyecanlanmadan seslendirdiği şarkı ve sahne performansı nedeniyle büyük alkış aldı.Program sonunda Gülerçin Koleji Sahibi Bülent Sait Gülerçin  öğrencileri Müzik Öğretmeni Gülben Kıyıcıoğlu’nu tebrik ederek  güzel program için teşekkür etti bir buket çiçek vererek kutladı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji’nin ‘Bir Kış Konseri’ne,Çerkezköy  Belediye Başkan yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz,Özel Gülerçin Koleji Sahibi Bülent Sait Gülerçin, AK Parti Çerkezköy Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy eski Belediye  Meclisi Üyesi  Demet Eroğlu, Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, Gülerçin Koleji İlkokulu Müdürü Tuğba Zenginal,Gülerçin Koleji öğretmenleri, veliler ve programda yer alan öğrenciler katıldı.

Haber/Seyit SÜREN