Saadet Partisi Lüleburgaz'da toplandı

Saadet Partisi Genel Merkezi önceki gün Lüleburgaz İlçe Başkanlığı'nda 'Halkla Kucaklaşma' programı çerçevesinde bir toplantı düzenledi.

GÜNDEM 20.01.2015 12:38:00 0
Saadet Partisi Lüleburgaz

SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İRİŞ KATILDI

SP İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, Kırklareli İl Başkanı Özay Dilber, Edirne Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya, İl Yönetimi’nden Mustafa Tekin, Sinan Ersin ile Recep Eriş, Merkez İlçeden Alparslan Ateş, Lüleburgaz İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz katıldı.

MİLLİ GÖRÜŞ AYAĞA KALKACAK

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş toplantıda yaptığı konuşmasında Saadet Partisi’nin 45 yıllık köklü bir parti olduğunu ve tüm illerde halkla buluşma toplantıları düzenleyip Milli Görüş’ün tekrar ayağa kaldırılacağını belirtti. İriş şunları kaydetti: “Milli Görüş, yaygın dengeli kalkınma demektir. Günümüzde tüm dünyada insanlar zorda savaşlar var. Bizim amacımız bu adil olmayan düzeni yıkıp yerine adil bir düzen getirmektir. Bunun için de 81 ilimizde halkımızla buluşup Saadet Partisinin görüşünü anlatıyoruz. Geçen hafta Edirne’de dün Kırklareli’nde esnaflarımızla buluştuk. Bugün de akşama kadar Lüleburgaz’da esnaflarımızla buluşacağız. Milli Görüş iktidar ortağı olduğu tüm dönemlerde başarılı icraatlar yapmış sanayide yaptığı hamleler, Kıbrıs Barış Harekatı ve birçok alanda refah sağlamıştır. Biz inanıyoruz ki bütün vatandaşlarımız çok daha güzel bir Türkiye’de yaşama hakkına sahiptir ve inşallah Saadet Partisi iktidarında buna kavuşacaktır.” Toplantı sonrası esnaf ziyaretleri yapıldı. 

Marmara Haber