Başbakan Valilik ziyareti ile Tekirdağ'dan ayrıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tekirdağ'daki programını Valilik ziyareti ile sonlandırdı.

GÜNDEM 19.01.2015 14:19:00 0
Başbakan Valilik ziyareti ile Tekirdağ

Partisinin il kongresine katılan ve daha sonra Sağlık Bakanlığı’nın ambulans dağıtım töreni ile toplu açılış törenine katılan Başbakan Davutoğlu, Tekirdağ ziyaretini Valilik ziyareti ile sonlandırdı.

Valilik önünde Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya tarafından karşılanan Ahmet Davutoğlu, burada çocuklara oyuncak dağıttıktan sonra Yerlikaya’nın makamına geçerek basına kapalı olarak kısa süre görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Davutoğlu, Tekirdağ’dan ayrılarak karayolu ile İstanbul’a hareket etti.

 

 

ŞENTOP’UN ANNESİNİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop’un annesi Nazire Şentop’u da evinde ziyaret etti.

Tekirdağ programı kapsamında Tekirdağ Valiliği'ni ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un 100. Yıl Mahallesi’nde yaşayan annesi Nazire Şentop'u ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ve Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ile eve giden Başbakan Davutoğlu, Nazire Şentop ile sohbet etti. Ziyaret sonrası mahalle halkının sevgi gösterinde bulunduğu Davutoğlu, kendisini karşılayan çocuklara hediye dağıtarak mahalle sakinlerini selamladı. 

Ziyaret sonrası Başbakan Davutoğlu Tekirdağ’dan ayrıldı.

İha