Çorlu Emniyeti personelini ödüllendirdi

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde 2014 yılında meydana gelen olaylarda başarılı olan amir ve polis memurlarına ödül verildi.

GÜNDEM 18.01.2015 14:19:00 0
Çorlu Emniyeti personelini ödüllendirdi

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan törene Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Emniyet Müdürü Aykut Efe,Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy ile başarı belgesi alan personel katıldı. Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, 2014 yılında meydana gelen olaylarda personelin olayları aydınlatmada üstün başarı gösterdikleri için töreni gerçekleştirdiklerini söyledi. Efe, "2014 meydana gelen olaylarda arkadaşlarımızın gerçekten üstün gayret ve başarılı çalışmaları ile olaylar çözülmüştür. Şunu söylemek istiyorum arkadaşlarımız bir olayı aydınlatmak için 50 güvenlik kamerasında 120 saatlik kayıtları tek tek inceleyerek zanlıların yakalanmasını sağlamışlardır. Ben kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

 

 

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ise emniyet personelinin önemli çalışmalar yaparak olayların aydınlatılmasında büyük emekler harcadığını bunun en güzel tarafının ise faillerin yakalanarak adalete teslim edilmesi olduğunu söyledi. Kaymakam Kılıç, "Bugün burada başarılı olan emniyet personelimize başarı belgelerin veriyoruz. Gerçekten de arkadaşlarımız olayların aydınlatılmasında büyük emekler vermişlerdir. Emniyet Müdürümüzün de dediği gibi olaylar büyük bir titizlikle çalışmalar ile çözülmüştür. Ben bu kadar özverili çalışan ve olayları aydınlatarak şüphelilerin yakalayıp adalete teslim eden tüm arkadaşlarımızın hepsini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından başarılı personele Kaymakam Levent Kılıç, Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Jandarma komutanı Serkan Gürzsoy, Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Ersoy tarafından başarı belgeleri verildi.