Genel Merkeze rağmen siyaset yapılmaz

Ak Parti'nin dün gerçekleştirilen Tekirdağ İl Kongresi öncesinde kahvaltı programında il delegeleri ile bir araya gelen Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, kongrede Kapaklı'nın sesini gÃ?

GÜNDEM 18.01.2015 13:59:00 0
Genel Merkeze rağmen siyaset yapılmaz

KAPAKLI’NIN SESİNİ GÜR ÇIKARMALIYIZ

Pideland Cafe’de 17 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi ile kongrede oy kullanacak olan il delegeleri katıldı. Konuşmasına kahvaltı programını organize eden Tahir Eke’ye teşekkür ederek başlayan Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kapaklı’ya karşı ayrı bir sevgisi var. Bu sevgisini seçim döneminde dönemin Dışişleri Bakanı bugünkü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu buraya göndererek göstermiştir. Bu nedenle kongrede Kapaklı’nın sesini gür çıkarmalıyız” dedi.  

 

 

GENEL MERKEZ AHMET AKÇAY’I ADAY GÖSTERDİ

Kapaklı’nın her seçimde farkını ortaya koyduğunu ifade eden İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Bugüne kadar yapılan tüm yerel ve genel seçimlerde partimize ciddi oylar kazandırdık. Ülke ortalamasının çok daha üzerinde oylar alıyoruz. Bu tablo 2015 genel seçimlerinde de devam edecektir” dedi. Kongre öncesinde bazı spekülasyonların ortaya çıktığını kaydeden Bezgin, “Genel Merkeze rağmen siyaset yapılmaz. Genel Merkezimiz Ahmet Akçay isminde karar kıldı. Biz de Kapaklı Teşkilatı olarak Genel Merkezimizin gösterdiği adayı desteklemeliyiz” dedi.  

 

 

OSMANLICA PANKART HAZIRLADIK

Kongreye Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağını sözlerine ekleyen Salih Bezgin, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun da şereflendireceği kongre için bazı sürprizler hazırladık. Bunlardan birisi, Başbakanımızın, Dışişleri Bakanı olarak ilçemize geldiği günden fotoğrafların yer aldığı bir albüm. Bu albümü bir şekilde kendisine ulaştıracağız. Bir diğer süprizimiz ise Osmanlıca Pankart hazırladık. Anlamı da ‘Bu davada yalnız değilsin hocam, Osmanlı torunları arkanda’” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ