Garip şans dağıtıyor!

Çerkezköy'de Seyyar Milli Piyango Bayisi İsmail Garip'in yılbaşında sattığı biletlerden birine 5 milyon TL çıktı.

GÜNDEM 16.01.2015 13:37:00 0
Garip şans dağıtıyor!

Çerkezköy’de 10 yıldır Seyyar Milli Piyango Bayiliği yapan İsmail Garip yılbaşında sattığı biletlerden birine beş milyon lira çıktığını ancak bu güne kadar talihlinin kim olduğu konusunda bilgi edinemediğini söyledi.

SOYADI GARİP AMA O HEP ŞANS DAĞITIYOR

Çerkezköy’ün tanınmış seyyar Milli Piyango bayilerinden olan İsmail Garip, yılbaşında sattığı biletlerden birine beş milyon lira ikramiye çıktığını ancak talihlinin kim olduğu konusunda bir bilgi sahibi olmadığı söyledi. İsmail Garip bu güne kadar ister ‘Yılbaşı özel’ çekilişleri olsun ister diğer normal Milli Piyango çekilişleri olsun, sattığı biletlerle ilçede birçok kişinin zengin olmasına neden olduğunu hatırlatırken, “Bazı kişilere bu çıkan ikramiyelere ‘Kurtarıcı’ gibi gelmiştir. Sattığım biletlere ikramiye çıkmasından sonra bana ulaşan bilgilere göre, bu kişiler, ‘Borçlarını’ ödemişlerdir. Seyyar Milli Piyango Bayisi İsmail Garip, “Soyadım Garip ama  aslında ben Çerkezköy’e şans dağıtıyorum.”dedi.

SATTIĞI BİLETE 5 MİLYON ÇIKTI

Seyyar Bayii İsmail Garip, son ‘Yılbaşı Özel’ çekilişinde ise sattığı biletlerden birine 5 Milyon TL çıktı.  Garip şunları söylüyor: “Sattığım biletlere  hatırı sayılır ikramiye çıkması beni çok mutlu ediyor. Şans dağıtıcı olmam nedeniyle yakın arkadaşlarım bana şans dağıtıcı ve kurtarıcı diyor. Yılbaşında da sattığım biletlerden birine beş milyon isabet etmesi beni çok mutlu etti. İnşallah ihtiyaç sahibi biridir. Eğer harcı borcu var ise onlardan da kurtulmuş ve ailesine ve çocuklarına iyi bir gelecek hazırlar  diyorum. Normal zamanlarda da bu güne kadar  sattığım bazı biletlere çok büyük olmasa da yinede bir çok ihtiyacı karşılayacak ve hatta ev ve araba alacak kadar ikramiyeler isabet etti. Ben seyyar Milli Piyango bayisi olarak Çerkezköy’de şans dağıtmaya ömrüm olduğu sürece devam edeceğim.”

Haber/Seyit SÜREN