4 altınlı şampiyon Başkan Gürkan'ı ziyaret etti

Mersin'de gerçekleşen Akdeniz Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda Bedensel Engelliler Milli Takım seçmelerinde, 4 altın madalya kazanan Edirneli Özge Üstün, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekk

GÜNDEM 15.01.2015 15:14:00 0
4 altınlı şampiyon Başkan Gürkan

Edirne Belediye Başkanlığı Nikah Salonu'nda gerçekleşen teşekkür ziyaretine, bedensel engelli yüzücü Özge Üstün ve ailesi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

YÜZÜNCE KENDİMİ ÖZGÜR HİSSEDİYORUM

27-28 Aralık tarihlerinde Mersin’de gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında 4 farklı kategoride 4 altın madalya kazandığını hatırlatan bedensel engelli yüzücü Özge Üstün, "Müsabakalarda çok zorlanmadım aslında. Heyecan vardı her zaman ki gibi çünkü çok önemli bir yarıştı benim için. İnşallah önümüzdeki yarışlar daha da iyi olacak. Her zamanki gibi yine madalyalarla döneceğim. Ben kendime inanıyorum, büyüklerimin de desteği ile el ele vererek, bu işi başarmak istiyorum. Çünkü bu yola baş koydum. Ölene kadar da devam edeceğim. Çünkü ben yüzmeyi çok seviyorum. Yüzünce kendimi özgür hissediyorum" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da, Özge Üstün'ü kazanmış olduğu madalyalardan dolayı tebrik ederek, "Belediye olarak diğer tüm sporcularımıza olduğu gibi Özge’ye de desteklerimiz devam edecek. Özge’yi çok seviyoruz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz" diye konuştu.

İha