Talihli kimliğini saklıyor

12 Ocak tarihindeki 10 Numara adlı şans oyunu çekilişinde 10 bilen şanslıdan birinin Kapaklı'dan olduğu ortaya çıktı. 295 bin TL kazanan talihli kimliğini gizli tutarken, şans oyununun oynandığı bayi

GÜNDEM 15.01.2015 15:03:00 0
Talihli kimliğini saklıyor

Talih Kuşu bu kez Kapaklı’da bir vatandaşın başına kondu. 12 Ocak tarihinde yapılan 10 Numara çekilişinde 10 bilen 3 talihliden birinin Kapaklı’dan olduğu öğrenildi. Talihli kimliğini gizli tutarken, şanslı kuponun oynandığı Medya Müzik sahibi Erdinç Yılmaz ise “Bizim bayii olarak talihliden bir beklentimiz yok! Tek isteğimiz ufak da olsa hayır işlerinde bulunsun ve bayimize gelerek bizimle hatıra fotoğrafı çektirsin” dedi. Talihlinin 2 TL’lik kupon oynadığını ve 295 bin 832,65 TL kazandığını kaydeden Yılmaz, “Biz ise o 2 TL’lik kupondan 10 kuruş kazandık” dedi.

2 TL’LİK KUPONLA 295 BİN 832,65 TL KAZANDI

25 yıldır Kapaklı’da ticaretle uğraştığını söyleyen Medya Müzik sahibi Erdinç Yılmaz, “Burası bizim ikinci şubemiz. 2012 yılında Milli Piyango idaresine şans oyunları için müracaat ettik fakat 3 yıl boyunca bayilik alamadık. 2014 Haziran ayında bayiliğimiz onaylandı. Yeni bir bayiyiz. Büyük ikramiyeler dağıtmak istiyoruz. İnsanlara büyük ikramiyeler büyük mutluluklar kazandırmak istiyoruz. Nitekim 12 Ocak 10 Numara çekilişi için bir müşterimiz bayimizden 2 TL’lik kupon oynadı ve 295 bin 832,65 TL kazandı. Bu bizi talihliden daha çok heyecanlandırdı” dedi.

HAYIR İŞLERİNDE BULUNSUN

Talihlinin kendilerini çekilişten bir gün sonra aradığını kaydeden Erdinç Yılmaz, “Kendisine parayı en güvenilir şekilde nasıl alabileceğini anlatacaktık fakat buraya gelmekten vazgeçti ve telefonunu kapattı. Bizim kendisinden bir beklentimiz yok. Talihlinin 295 bin 832,65 TL kazandığı kupondan biz 10 kuruş kazandık. İnşallah bazı hayır işlerinde bulunur. En azından ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye birer çift ayakkabı alabilir” diye konuştu.  

İLÇEMİZ ADINA BÜYÜK BİR REKLAM OLDU

Büyük ikramiyenin İstanbul, İzmir ve Kapaklı’ya çıktığını anımsatan Yılmaz, “Dolayısıyla Kapaklı’mızın adı Türkiye’ye duyurmuş olduk. İlçemiz adına büyük bir reklam oldu. Talihlimiz henüz buraya gelmedi. Buradan kendisine sesleniyoruz. En azından bir hatıra fotoğrafı çektirmek için kendisini şubemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HAYIRLI OLSUN

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ise “Zengin Caddesi’nde 5 ay önce açılan bayimizde bir talihlimiz 295 bin 832,65 TL kazandı. Medya Müzik Bayimiz de bu vesile ile Kapaklı’mızın adının tüm Türkiye’ye duyurulmasına vesile olmuştur. Talihlinin kendi mahallemizden çıkması da ayrı bir mutluluk bizim için. Dolayısıyla bayimize teşekkür ederken, talihlimize de büyük ikramiyenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ