Öge ve yönetimi tanışma ziyaretlerini sürdürüyor

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge yönetimi ile birlikte tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Öge son ziyaretlerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve daha sonrada Esnaf Odası BaÅ?

GÜNDEM 13.01.2015 17:12:00 0
Öge ve yönetimi tanışma ziyaretlerini sürdürüyor

Ak Parti’nin Çerkezköy’deki yeni İlçe Başkanı Abdullah Öge, ilçede tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Öge son ziyaretini Belediye Başkanı Vahap Akay ve Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’a yaptı. Dün sabah 9.30’da Çerkezköy Belediyesi’ne gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öge’ye, hafta sonu yapılan kongrede İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Rüveyda Akbay, meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Öge ve beraberindekiler ardından da Esnaf Odası’na geçerek Başkan Ali Bozdağ’ı ziyaret etti.

TANIŞMA ZİYARETİ

Misafirlerini kapıda karşılayan Belediye Başkanı Vahap Akay’a, kendilerini kabul ettiği için AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge teşekkür ederek, “Bu hafta sonu Pazar günü il kongremizi gerçekleştireceğiz. Onunla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bir an önce ziyaretlerimize başlayıp, yönetimdeki arkadaşlarımızı tanıştırmak istedik. Yeni yönetim yeni arkadaşlardan oluşuyor. Tanışma ziyareti için geldik.” dedi. Ak Partililere ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Akay ise, “2015 yılı Çerkezköy için önemli. Bu nedenle bu yıl içinde önemli hedeflerimiz için temel atacağız. 2014 yılını yapılanma süreci ile geçirdik. 2015 yılı Büyükşehir’in bütçesinden rahat ödenekler gelecektir. Bu yıl hedeflerimiz ve 2015 yılında yapacaklarımız da belli. Çerkezköy’e her anlamda siyasi parti ayrımı yapmadan herkesin sıkıntılarımızı bir araya gelerek çözmemiz gerekiyor.”dedi.

Ziyaret sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,yapmayı planladıkları daha önce kamuoyu ile paylaştıkları projeleri de dile getirdi. Ak Partililere daha önce yaptığı Kayseri, Konya, Eskişehir ziyaretlerinde incelediği projeleri de anlatarak, Çerkezköy’de düşündükleri hakkında bilgiler verdi.

ÖGE BELEDİYE’YE HER ZAMAN YARDIMCI OLACAKLARINI SÖYLEDİ

Akay’ın konuşmalarının ardından Öge, “Belirtmiş olduğunuz illerdeki projeleri belediyeler yapmıştır. Konya’da ki muazzam stadyumu AK Partili Büyükşehir Belediyesi yapmıştır. Hükümet ile gerçekten koordineli bir çalışma yapmıştır. Çalışmaları hızlandırıp gerekli hizmetleri bölgeye çekmeye çalışacağız. Beraber çalışmamız ve istememiz gerekiyor. Bundan sonraki ziyaretlerimiz çalışma ziyareti olacaktır. Her zaman sizi bekliyoruz. Elimizden gelen konuda yardımcı olacağız” dedi.

 

 

ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ GÜNDEME GETİRDİ

Ziyaret sırasında Başkan Akay ayrıca ilçedeki elektrik kesintisi sorununu dile getirerek, “Yılbaşında 186’nın telefonları kitlendi. Aldığımız bilgilere göre Tredaş özelleştirme döneminde yaklaşık üç yıl Çerkezköy’e yatırım yapılmadı. Yatırım yapılmadığı içinde Çerkezköy’ün nüfusu hızla büyüdü. Bu üç yıllık boşluk Çerkezköy’de ki sıkıntıların yolunu açmıştır.”dedi. Akay son olarak Kızılpınar ve Veliköy’de yapılması planlanan jandarma binası hakkında konuştu. Akay,“Bizler Kızılpınar ve Veliköy bölgesindeki kırsalda görev yapan jandarma yerine polis alanı nasıl getirebiliriz düşüncesi ile gittik. Ancak jandarmaya yer yapılması kararı çıktı. Bu konuda ben ve meclis üyeleri emniyet binasının yapılması fikrindeydi. İç İşleri Bakanlığı ile ilgili bu bölgede jandarma bölgesi olması yönünde durum var. Jandarmanın yeni karakol yapma hedefi var ve bizimde yer göstermemiz gerekiyor. Ancak polis alanı içine sokulur ise vatandaşımız rahatlayacak. Jandarma yeterli personeli olmadığı için noktayı kabul etmedi ve yeni bir karakol binası istediler” diye konuştu.

 

 

JANDARMA YERİNE EMNİYET

Bina ile ilgili Ak Partili meclis üyelerinden de talep geldiğini hatırlatan Öge “Kızılpınar ve Veliköy mahallerinin polis tarafından güvenliğinin sağlanmasını düşünüyorum. Bina konusunda çalışmaları takip ediyorum. Kızılpınar’da eski belediye binasının polis noktası olmasını düşündüm. Bina olarak hazır bir bina vardır. Polis noktası olabileceğini düşündüm. Orada çalışmalara başlanmış yer ili alakalıdır. Tekrar bir girişim yapılabilir. Emniyet güçlerinin yeterliliği önemlidir. Bakanlık düzeyinde talep de bulunabiliriz. Emniyet Müdürlüğü’nün asayişi sağlayacağında hemfikiriz” açıklamasında bulundu.

ESNAF ODASI’NI ZİYARET ETTİLER

Akay’ın ardından Ak Parti İlçe Başkanı Öge ve beraberindekiler Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Parti olarak tanışma  ziyaretlere başladıklarını kaydeden İlçe Başkanı Abdullah Öge, “Yeni yönetim ile birlikte tanışma ziyaretlerine çıktık. Ali Bozdağ abimizi biz çok iyi tanıyoruz. Çocukluğumuz onun yanında geçti. Esnaf arkadaşlarımıza uzun yıllardır başarılı bir şekilde temsil ediyor.”dedi.

Yeni yönetiminde görevinde başarılar dileyen  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “Allah utandırmasın. 12 yıl Doğruyol Partisi’nde görev yaptım. Siyaseti bilirim.”dedi. Bozdağ daha sonra esnaf odasının faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Haber / Gökhan Yılmaz