TEOG'da Türkiye birincisi oldu

Geçtiğimiz kasım ayında yapılan TEOG sınavında Türkiye birincisi Gülerçin Koleji öğrencisi Deniz Yıldız Eroğlu oldu. Gülerçin Koleji yönetimi 26-27 Kasım tarihlerinde yapılan sınavta tüm so

GÜNDEM 12.01.2015 22:43:00 0
TEOG

ADINI ŞAMPİYONLAR ARASINA YAZDIRDI

TEOG’da gösterdiği önemli başarı nedeniyle öğrencileri Deniz Yıldız Eroğlu’nu kutlayan Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, “Öğrencimiz Deniz Yıldız Eroğlu, 26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavında 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu. Böylece adını şampiyonlar arasına yazdırdı. Bu başarıda emeği olan ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencimizin başarılarının devamını dilerim.”dedi.  

ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okul Müdürü Sezgin, önümüzdeki nisan ayında yapılacak olan ikinci TEOG sınavına da aynı ciddiyet ve tempoyla hazırlanacağına inandığı öğrencileri Eroğlu’nun, bu başarıyı katlayarak devam edeceğini söyledi. Daha sonra Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, Gülerçin Koleji Anaokulu ve ilkokul Müdürü Tuğba Zenginal bütün soruları doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi olan Deniz Yıldız Eroğlu’nu başarısının bir anısı olarak plaket ve altınla ödüllendirdi.

Törene Deniz Yıldız Eroğlu’nun arkadaşları ve okul öğretmenleri de katıldı.

Haber / Ahmet Kılavuz