Fotoğraf tutkunları 'Kulüp' çatısı altında buluşuyor

Kapaklı'da fotoğrafa sanat gözü ile bakan ve bu konuda kendini geliştirmek isteyenler, sosyal medyada kurulan Kapaklı Fotoğraf Kulübü çatısı altında bir araya geldi.

GÜNDEM 12.01.2015 22:24:00 0
Fotoğraf tutkunları

PROJELER ÜRETİP UYGULAMAK İSTİYORUZ

Kapaklı Fotoğraf Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada “Amacımız, fotoğrafçılık becerilerini daha ileri noktalara getirmek, sosyal ilişkilerini geliştirmek isteyenleri bir çatı altında toplamaktır. Onların gelişimlerine uygun ortam sağlamak ve akabinde de yaşadığımız bölgenin kültürel sosyal ve fiziki yapısını tanıtıp belgelemek istiyoruz. Projeler üretip uygulamak, eğitim faaliyetleri yapmak istiyoruz. Bu nedenle 1 Ocak itibari ile sosyal medya üzerinden Kapaklı Fotoğraf Kulübü’nü kurduk” ifadeleri kullanıldı.

İLK BULUŞMA 22 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ

Kapaklı Fotoğraf Kulübü olarak tamamı ücretsiz fotoğraf eğitimleri vermek istediklerini belirten kulüp yetkilileri, “Fotoğraf Sonrası Düzenleme İşlemleri ve daha birçok konuda eğitimler düzenleyeceğiz. Bölgemizin ve ülkemizin farklı kültürlerini tanımak ve fotoğraflamak üzere geziler tertip ederek, farklı kategorilerde fotoğraf yarışmaları düzenleyip sürpriz ödüller vereceğiz. Bu işe gönül veren herkesi Kapaklı Fotoğraf Kulübümüzde görmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu. Fotoğraf tutkunlarının ilk buluşması 22 Ocak Perşembe günü saat 18.30’da Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın 5’inci katındaki toplantı salonunda olacak.

Haber / Ahmet KARDEŞ