Bross kuruluş yıldönümünü kutladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Bross Tekstil'in kuruluşunun 7'nci yılı yönetici ve personelin katıldığı bir yemekle kutlandı.

GÜNDEM 11.01.2015 14:42:00 0
Bross kuruluş yıldönümünü kutladı

7. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Parıltım Restaurant’ta saat 20.00’da düzenlenen yemekte Bross Tekstil’in kuruluş yıldönümü kutlandı. 7. Kuruluş yıldönümünde fabrika sahiplerinden Asım Yavuzarslan, fabrika yöneticileri ve personelini kutladı. Kuruluş yıldönümü yemeğinde konuşan Asım Yavuzarslan, fabrikanın kuruluş çalışmalarına 2007 yılında başladıklarını, 2008 yılında fabrikayı kurduklarını belirtti. Yavuzaslan,“Hedefimiz ilk yıl 60 personel ile çalışmaktı. Bunu gerçekleştirdik. Makinelerin büyük bir çoğunluğu tamamlanmamıştı. Bir taraftan yoğun şekilde çalışıyorduk. Siparişleri makineler gelmeden almaya başladık. Bütün büyük müşteriler bizimle çalışmak için efor sarf etti. Biz önceki dönemde onlara çok büyük hizmetler verdik. Onlar da fabrikayı kurduğumuzda bize destek verdiler.”diye konuştu.

 

 

60 KİŞİ İLE BAŞLADI 700 ÇALIŞANA ULAŞTI

Fabrikanın birinci yılının sonunda çalışan sayısının 120’ye ulaştığını belirten  Yavuzarslan “Bugün ise 700 kişiyiz. Bu işi birlikte yürüttüğümüz Kozuva Grubu ve Mustafa Kozuva’ya teşekkür ediyorum.” dedi. 54 yaşında olduğunu söyleyen Asım Yavuzarslan “Hepiniz pırıl pırılsınız. Gelecekte firma sizin. Hep birlikte firmayı daha ileri götürmek için çok güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum” diye çalışanlarına seslendi. Tüm zorluklara rağmen Bross Tekstil’in 2014 yılında cirosunu ve karını artırdığını söyleyen Yavuzaslan, “Bugünkü konjektöründe bu yeterli değil. Gelecek sene üzerine koyarak devam edeceğimize inanıyorum. 2015 yılının hepimiz için güzel geçeceğine inanıyorum.”temennisinde bulundu. Hep birlikte yemek yiyen Bross Tekstil ailesi, daha sonra çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Marmara Haber