Gazetecilere sağlık jesti

Edirne'de, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü kapsamında, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından gerçekleştirilen organizasyonla, kentte görev yapan basın mensupları sağlık kontrolü

GÜNDEM 11.01.2015 14:41:00 0
Gazetecilere sağlık jesti

Edirne'de görev yapan basın mensupları, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Edirne Devlet Hastanesi’nde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında bir dizi sağlık taramasından geçirildi.

İlk olarak tansiyon değerleri ölçülen basın mensuplarının tahlil ve tetkik için kanları alındı. Göz taramasına giren gazetecilerin, göz tansiyonu, görme değerleri ve genel durumları incelendi. Sağlık taramalarının ardından programa katılan basın mensuplarına, Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından kahvaltı ikram edildi.

Edirne Gazetesi Muhabiri Ruhan Akbaş Uç da sağlığın her şeyden değerli olduğunu dile getirerek, "Böyle bir günde bizi unutmadıkları için bütün sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bugün burada tansiyonlarımız ölçüldü, kanlarımızı veriyoruz daha sonrada göz taramasından geçirileceğiz. Küçük çaplı bir check up ama bizleri unutmadıkları için çok teşekkürler" dedi.

İha