Karadeniz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Son yerel seçimlerde Ak Parti'nin Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Ömer Karadeniz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarına kahvaltı verdi. Karadeniz, "Seçim dönemi çok

GÜNDEM 11.01.2015 14:20:00 0
Karadeniz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

ÇOK KAHRIMIZI ÇEKTİNİZ

30 Mart Yerel Seçimleri’nde Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan işadamı Ömer Karadeniz,  Çerkezköy ve Kapaklı’daki basın mensuplarıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilere Kapaklı’daki A-bubo’da kahvaltı veren Karadeniz, “Seçimden sonra bir daha bir araya gelemedik. Seçim dönemi 2-3 ay boyunca peşimizden çok koştunuz. Yaz demediniz, kış demediniz bizi takip ettiniz. Özellikle seçim dönemi verdiğiniz emekler dolayısıyla teşekkür etmek istedim. Ben sizleri bir dost, bir arkadaş, bir kardeş sayıyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de vesile edip bizim kahrımızı çeken arkadaşlarımla hasbihal edelim istedim. Hepinizi gördük. İyi ki varsınız. Gazeteciler Günü’nünüzü kutluyor, tekrar hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ÇOK İYİ BİR KAYMAKAMIMIZ VAR

Kahvaltıda gazetecilerle Ak Partili Ömer Karadeniz, Kapaklı’nın yerel sorunları üzerine bir süre sohbet etti. Karadeniz, Kapaklı’nın ilçe olmasıyla birlikte yerel hizmetlerden daha fazla yararlanacağını söyledi. Karadeniz, “Eskiden Kapaklı’da devlet yoktu! Yani devleti temsil eden kurumlar yoktu. Yerel yönetimler daha rahat hareket ediyordu. Şimdi çok iyi bir Kaymakamımız var. Ve kamu kurumları da geldi. Artık yerelde yapılacak yanlışlıklara bu kurumlar izin vermeyecektir. Böylece, Kapaklı’nın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

Haber / Ahmet Kılavuz